Call of Cthulhu (2018)

videojáték 18 9
Call of Cthulhu: The Official Video Game

1924. Price magánnyomozót megbízzák, hogy vizsgálja ki a Hawkins család tragikus halálának ügyét. Merülj bele az őrület és a kozmikus horror világába. Rejtélyes nyomok, homályos figurák és tiszta terror kíséri utad, miközben azért harcolsz, hogy megőrizd a józanságod, és megoldj egy másvilági… [tovább]

Videók

Angol

Képek 8

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

LoneWolf 
Call of Cthulhu (2018)

Call of Cthulhu (2018) videojáték

Egy végigjátszás után (9,4 óra) azt kell mondjam: Valószínűleg ilyen lehet az igazi Lovecraft hangulat. Brutálisan magával ragadó atmoszférája van a játéknak, hisz a helyszínek, a nyomozásunk és a hallucinációink együttese elképesztő összképet alkot. Valamennyire azt is elhiszed közben, hogy a döntéseid és a különböző párbeszéd opciók valóban számítanak, miközben valójában elég korlátolt a befejezések száma. Nekem az állítólagos 4-ből kettőt ajánlott föl a végén, így a maradék kettőhöz nagyon specifikus utat kell követni. Persze nem panaszkodom, hisz félig pozitív lezárást kaptam, bár szerencsétlen Pierce nagyon megszenvedte az eseményeket.
Ami miatt levontam a 2 csillagot, az élményből kizökkentő, gyenge arcmimika, a végén beugró, nevetséges fegyver mechanika és az erősen frusztráló lopakodási rendszer. Egyébként egy remek kis horror-krimi RPG, ami picit talán a Vampire: The Masquerade: Bloodlines alapjaira próbál építkezni, csupán kevesebb szabadságérzettel, így mindenkinek teljes szívből tudom ajánlani, akit nem riaszt meg egy kis őrület.


Hasonló játékok címkék alapján