Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (2021)

videójáték 18 3

A Werewolf: The Apocalypse – Earthblood a White Wolf kiadó World of Darkness világában játszódik, mint például a Vampire: the Masquerade sorozat. Ebben az akció-horror szerepjátékban Cahal felett vehetjük át az irányítást, aki egy Garou, s éppen rossz passzban van, mert lassan elveszíti… [tovább]

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood - Champion of Gaia Edition

The Champion of Gaia edition includes:

Full game
3 outfits for Cahal
4 exclusive furs for the Wolf and Werewolf
A nature spirit to help you in combat
A unique finishing move

2021

Videók

angol
angol

Képek 6

Hirdetés

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Th3DarkKn1ght 
Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (2021)

Vártam ezt a játékot, mert a World of Darkness-re nagyon vevő vagyok, és a Vértestvérek után végre a Farkasfattyak bőrébe bújhatunk! A játék úgy mutatta magát, mint egy lopakodós akciójáték, de sokkal inkább egy akciójáték (némi RPG elemmel), amiben lehet lopakodni is. A történetben Cahal-t alakítjuk, akinek meggyűlik a baja a Féreg (Wyrm) szolgálatában álló Endron vállalattal. Kezdjük a játék pozitívumaival. Vérfarkasként irtani az ellenséget hatalmas élmény! :D Igazi megállíthatatlan fenevadnak érezhetjük magunkat. Látványos és pörgős harcok várnak ránk és a „szellem” elleni boss fight is nagyon király lett! A világ bemutatása jó, még ha igazán nagy mélységekbe nem is megy bele. A grafika rendben van, igazából semmi extra, de ez egyáltalán nem zavaró, ugyanez elmondható a történetről is. A menü zenéje nagyon állat! :D Nézzük a kevésbé jól sikerült dolgokat. A játékmenet nem túl változatos és ez abból adódik, hogy a lopakodás nem működik jól és nem is vagyunk rákényszerítve. Nem kapunk több tapasztalati pontot, hogyha sikeresen lopakodtunk, nem is alakul máshogy a story. Ha észrevesznek Vérfarkassá vállunk és szétaprítunk mindenkit, ami sokkal gyorsabb és izgalmasabb! És miután kicsit fejlesztgettük Cahal-t, amiatt se kell aggódnunk, hogy egy-egy ilyen harc során elhaláloznánk. Vannak a szerepjátékokra jellemző választási lehetőségek párbeszédeknél, de ezek nem befolyásolnak semmit. Kivéve, amikor ellenséges npckből kell információt kiszedni; ilyenkor, ha rossz választ adunk, Cahal felhúzza magát rajta és egy idő után elege lesz a társalgásból és inkább széttépi a beszélgetőpartnerét. Én több szerepjátékos dolgot vártam, ha már egy szerepjáték az alapja, de ebből nem sokat kaptam.

Egy kis csapattól ez egy szép teljesítmény, külön elismerésem, hogy egy olyan buggal se találkoztam, ami megakasztotta volna a játékot! Nem untam halálra magamat közben, de az egyértelmű, hogy aki nem rajongója ennek a világnak, az nem fogja túlságosan élvezni. Ha a játékmeneten csiszolnak még egy kicsit, igazi kultjáték lehetett volna. Így viszont hiányzik az a plusz belőle, amiért később is újrajátszanád. Sebaj, hátha a folytatásnak sikerül ezt összehoznia!


Hasonló játékok címkék alapján