Assassin's Creed: Syndicate (2015)

videojáték 18 29

Assassin's Creed Syndicate címmel a viktoriánus kori Londonba hív minket a Ubisoft népszerű sorozatának legújabb epizódja. A történet 1868-ban, az ipari forradalom idején játszódik, amikor a tengernyi új találmány olyan mértékben megváltoztatta a társadalom mindennapjait, hogy hatására a… [tovább]

Videók

Képek 6

Hirdetés

Most játszik vele 4

Kedvencelte 12

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

and_rea 
Assassin's Creed: Syndicate (2015)

Assassin's Creed: Syndicate (2015) videojáték

Nem a legjobb AC, dehát Black Flag csak egy van.. :)
De nem is a legrosszabb. Kellemes középkategória, meglepetések nélkül, hozza a kötelezõt.
Az irányítással nem voltam mindig kibékülve, de valahogy a végére megbarátkoztam azzal is..
Jó, hogy 2 karaktert is irányíthatunk, szerettem Evievel lopakodni.
London hangulatos, a lovaskocsikázásokat élveztem, mégha a fizika nem is volt realisztikus, és valószínūleg pont azért volt mókás mindenen átgázolni..
Ahhoz képest, hogy nem akartam kimaxolni, elég sok kerületet felszabadítottam magánszorgalomból; a mellékküldikbõl is csinálgattam, a Charles Dickensesek kifejezetten jók voltak.
Egyre kíváncsibb vagyok az Origins-re meg az Odyssey-re.

5 hozzászólás
Evione 
Assassin's Creed: Syndicate (2015)

Assassin's Creed: Syndicate (2015) videojáték

Fő sztorivonal kijátszva. Hátra van még a most feloldódott Queen Victoria-s küldetések, plusz a Jack the Ripper DLC, de ezeket elteszem későbbre.
Egyébként jó kis AC rész volt, talán az egyik legjobb, de hát igazából engem itt már az megvett kilóra, hogy a viktoriánus kori Londonban lehet fel le rohangálni. Az ikreket is megkedveltem a játék során, főleg Jacobot. Külön tetszett, hogy olyan személyeknek is a szolgálatába álltunk néhány küldetés erejéig, mint Darwin, Dickens vagy Marx. A sztori egyébként egész jó, nem forradalmi vagy ilyesmi, de nem is vált unalmassá vagy érdektelenné sem. A vége egész aranyos volt. A jelenkori történetszálról nincs túl sok mondanivalóm, hogy őszinte legyek, én már rég elvesztettem a fonalat.

vicreed 
Assassin's Creed: Syndicate (2015)

Assassin's Creed: Syndicate (2015) videojáték

Már a vége felé jártam, és az egyik küldi annyira felidegesített, mert az istenért se azt csinálta amit én akartam volna. Én úgy felidegesítettem magamat, hogy kiléptem a játékból és úgy ahogy volt kitöröltem. Egy nem túl szép egysoros értékelést hagytam itt, de úgy érzem, hogy ennél azért többet érdemel. Azért utána még folytattam a játékot, és kijátszottam, de mégis kissé keserű szájízt hagyott maga után.
A kort nagyon hűen ábrázolja, és nagyon visszaadja London 19. századi hangulatát. A játék gyönyörű, ez a része 10/10!
Az irányítással viszont elég sok problémám akadt. Sokszor kellett újrakezdenem bizonyos küldiket, mert csak azért se akart arra ugrani ahova én akartam. Ez sokszor annyira felidegesített (és sajnos én idegbajos gamer vagyok), hogy kiléptem a $@!#% és elment a kedvem egy pár napra. Igazából ez az első AC-m amit PC-n játszottam, bár nem hiszem, hogy köze van hozzá, mert rengeteg másik játékot végigtoltam már PC-n.
A történet számomra baromira semmilyen volt. Játék előtt kb két héttel olvastam el a könyvet, hát ott se volt egy nagy élmény. Úgy éreztem, hogy a küldetések állandóan ismétlődtek, és újra és újra ugyanazt csinálom, csak éppen más emberkékkel. Na de legalább itt nem minden küldetés volt az, mint a Black Flag-ben, hogy valakit követni kellett és kihallgatni a beszélgetést..

Összességében nem volt rossz, de közel se volt olyan igazi AC élmény, mint anno Ezio-val. Egynek elment, de biztos nem játszanám újra.

MewIchigo_Fan_Daniel 
Assassin's Creed: Syndicate (2015)

Assassin's Creed: Syndicate (2015) videojáték

Egész jó volt, de könyvben valahogy jobban tetszett.
Nem azt mondom, hogy rengeteg hibája van, de nyilván a könyvben részletesebben le van írva minden. És több érzés is bele van víve. :O
Ezt leszámítva imádtam, mint minden AC játékot. :)

Thorpapa 
Assassin's Creed: Syndicate (2015)

Assassin's Creed: Syndicate (2015) videojáték

sajnos tipikus ubisoft : egy idő után unalmas lesz a mellékküldetések miatt. viszont kárpótolja az embert London képi világa :)


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján