Arnak elveszett romjai (2020)

társasjáték 12 3
Lost Ruins of Arnak
Játékidő: 120 perc · Játékosok száma: 1–4

A feltérképezetlen tengerek egyik lakatlan szigetén a felfedezők egy nagy civilizáció nyomaira bukkantak. Te egy expedíciót fogsz most vezetni, hogy felderítsd a szigetet, elveszett ereklyékre lelj és félelmetes őrzőkkel nézz szembe, mindezt azzal a céllal, hogy megismerd a sziget… [tovább]

Videók

magyar
magyar
magyar

Képek 2

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Arnak elveszett romjai (2020)

Arnak elveszett romjai (2020) társasjáték

Nagyon, nagyon tetszett. Egy: imádom a pakli építést, kettő: imádom a munkás lehelyezést, három: imádom a grafikáját, négy: imádom az alkatrészek kinézetét, minőségét. Csodaszép az egész! ♥ Totál megvett!
Olyan Everdell és Ganz schön clever feelingem volt közben. Szűkös, mivel két munkásod van minden fordulóra, aztán meg jön ez a láncreakció… Nah, hát ez iszonyat zseni és izgalmas benne. Totál átjön a téma is minden ízében, a felfedezés.
Plusz pont, van egyszemélyes mód is benne.
Alig várom a magyar megjelenését, mert nyelvfüggő játék. Tuti lecsapok rá! :D Csak ne lenne ilyen mocsok drága… XD

Egyszemélyes mód:
Nekem tetszett, izgalmas volt. Jó, hogy az ellenfél nehezíthető, mikor mihez van kedve az embernek. Biztos fogok vele többször így is játszani.

Morpheus 
Arnak elveszett romjai (2020)

Arnak elveszett romjai (2020) társasjáték

Elég bonyolult játék, és nekem nincs meg a feelingje. Nagyon sok mindent csinálhatsz, sokféleképpen, ezért a játék nagyon vontatottá válik, ha mindenki akkor kezd el gondolkozni, amikor sorra kerül. Ráadásul ahogy közeledünk a vége felé, a hiperszuper kombók egyeseknél jobban működnek, mint másoknál, vagy van akinek jó irányban, van akinek meg rossz irányban. A szerencse itt is tényező, méghozzá elég súlyos tényező lehet időnként, többek között a szörnyeknél. Vakon megyünk oda, és ha nincs szerencsénk, akkor még büntetést is kapunk, ha nem sikerül legyőzni. Összességében a futottak még kategória.


Hasonló játékok címkék alapján