Merchants of the Dark Road (2021)

társasjáték 12 1
Játékidő: 90 perc · Játékosok száma: 1–4

Fél évnyi napfény után fel kell készülnünk a sötét évszakra. Az utak alattomosak lesznek, azonban muszáj lesz néhány kiválasztottnak dacolni velük, hogy városaink továbbra is virágzóak maradjanak. A Merchants of the Dark Road játékban egy vagy ezek közül a bátor kereskedők közül, akik a városok… [tovább]

Videók

magyar

Képek 9

Hirdetés
Merchants of the Dark Road (2021)

Tervező
Brian Suhre

Kiadó
Elf Creek Games

Illusztrátor
Andrew Bosley

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Merchants of the Dark Road (2021)

Merchants of the Dark Road (2021) társasjáték

Előre ittam a medve bőrére és hamarabb beszereztem, mint kipróbáltam. Szerencsére nem bántam meg, nagyon tetszik. Az egyik legszebb társasom lett.
Masszív hangulata van, minden eleme a témához ad. A színek, a grafika olyan setét, sejtelmes. Imádom. *.* Meg persze minőségi minden eleme. A pénz kinézete is iszonyat menő. Azok az egyedi kockák… hat féle… Szexik. :D A deluxe verzióról meg nem is beszélve… Na az az igazán szexi. :D
Alapvetően nem bonyolult, de ahogy elkezd játszani az ember, rájön, hogy milyen sok fele kell figyelni, sok mindent szem előtt kell tartani. És közben még figyelni kell a többieket is, ki hova tervez utazni, nem szeretnél kimaradni. Kiég az agyad! A második játéknál más sokkal letisztultabb lett a kép.
Nagyon izgalmas az a része, hogy a pénzt titkosan gyűjtöd, a presztízspont nyílt és e kettő közül kevesebb adja majd a végső pontodat, plusz a győzelmi pontok. Szóval próbálsz lavírozni, hogy ne húzz el az egyikkel, hanem felhozd inkább a másikat. Izgis!
Azt mondanám jó ketten, de szerintem hárman ideálisabb, több mindent tudsz csinálni, több utazásba tudsz becsatlakozni. Több pont szerezhető.
Van solo módja is. Nekem ez is egy plusz pont. Remélem hamarosan ki tudom próbálni.
Szívből ajánlom. :)


Hasonló játékok címkék alapján