A rókák tudománya (2023)

társasjáték 10 1
The Fox Experiment
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 1–4

Képek 8

Hirdetés

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

ncsn87 
A rókák tudománya (2023)

A rókák tudománya (2023) társasjáték

Sajnos a saját példányom nem érkezett meg mára, de szerencsére a klubban volt angol példány, így ki tudtuk próbálni. :)
Iszonyatosan vártam a megjelenését itthon és nem is csalódtam benne. ♥
Beszélhetnénk arról, mennyire tematikus. Átsejlik az is, de egy ponton nyilván ikonokat néz az ember. Bár cukik a rókák és annyira jó elnevezni őket. *.* A téma rázós lehet egyeseknek, de szerintem akár a kutyatenyésztésről is szólhatott volna. Számomra érdekes ez a része is, a háttértörténet, a tudományos oldala. Ez le is van írva az elején és közben. Értékelem ezt is.
A termékminőség szuper. Nagyon jó, hogy a kártyák ilyen letörölhető filces megoldást kaptak és a pontozó is. Van insert. Jók a színei, a képek, a rajzok. És a sooook szexi egyedi kockáról már ne is beszéljünk. *.*
A szerencse, bár van benne, mérsékelhető. A játék segít minket sok hasznos dologgal. A lemaradottakat meg pláne. Szóval nem éreztem azt, hogy rosszul dobtam, azért nem sikerült valami.
Az 5 generáció (forduló) az elején kevésnek tűnt, de aztán a 3. forduló tájékán beindul szépen minden.
Mi most ketten próbáltuk, így volt egy fiktív 3., akit irányítani kellett. Szerintem nem volt zavaró, szívesen játszom ketten. De érződik, hogy 3-4 fővel lehet az igazi, ami nem nyújt sokat majd a játékidőn. A tábla másik oldalán már ott az 5-6 fős verzió, szóval készültek a kiegészítőre. Plusz pont, hogy van 1 fős verzió, amit hamarosan ki is próbálok.
Jól tanítható, befogadható. Nem túl komplex, családi közép kategória.

Egyszemélyes mód:
Nekem túl adminisztratív így sajnos. Túl sokat kell foglalkoznom az automával, így nem tudok a sajátomra koncentrálni. Sok pici változatás az eredetihez képest, így nagyon arra kellett koncentrálnom, hogy ne rontsak el valamit.
Egyszer persze jó volt kipróbálni, de maradok a több fősnél.


Hasonló játékok címkék alapján