Until Dawn (2015)

videojáték 18 31

Az igazai tini-horror elnevezésű műfaj eleddig még csak a mozifilmek esetében működött, ám az Until Dawn bebizonyítja, hogy a videojátékok világában is van rá kereslet, méghozzá egy klasszikus értelemben vett túlélő-horror képében, amelyben a rettegés, a folyamatos feszültség, a rejtély és az… [tovább]

SzereplőSzinkronhang
JoshuaRami Malek
Hirdetés

Most játszik vele 4

Kedvencelte 18

Várólistára tette 17

Kívánságlistára tette 14


Kiemelt értékelések

Irasalgor 
Until Dawn (2015)

Until Dawn (2015) videojáték

Összességében az Until Dawn egy kiváló szórakozást ígérő horrorjáték, amelyben az interaktív történetmesélésnek hála a narratíva is megfelelő szerephez jutott, melynek köszönhetően úgy lesz klisés a történet, hogy közben egyáltalán nem az. A játék atmoszférája kiváló, köszönhetően a kiváló grafikának, valamint a folyamatos feszültségnek, amellyel kiválóan lehet palástolni azt, hogy a programban fele annyi horrorisztikus jelenet sincs, mint amennyi sétálás. De ezt nem fogjuk érezni, csak akkor, amikor tovább gördülnek a fejezetek, amelyek szinte peregnek ahogyan próbálunk a történetben előre haladni, s megmenteni a szereplőinket, akik bár a felszínen klisések, alatta viszont egyáltalán nem.

Értékelés: 91%

Narratíva: 95
Grafika: 90
Zene: 90
Játékélmény: 90

piciszusz 
Until Dawn (2015)

Until Dawn (2015) videojáték

Barátom irányított, én döntöttem, mert néha el kellett bújnom a paplan alá, annyira féltem tőle. Viszont nagyon jól összerakott játék, végig izgalmas és itt is butterfly effect alapján működnek a dolgok.

Thorpapa 
Until Dawn (2015)

Until Dawn (2015) videojáték

Parázós tinihorror többféle befejezéssel , és garantált szívrohammal :D

Rémálom 
Until Dawn (2015)

Until Dawn (2015) videojáték

Ugyan nem vagyok annyira horror rajongó, de ez nagyon bejött! A hangulata rendben van, noha a karakterek mind annyira negatív/unszimpatikusak, és igazából van 1-2, aki abszolút nem érdekes. A történet rendben van és kerek, a világfelépítés is okés. És van benne simizhető kutyus. :D

Master_Miller 
Until Dawn (2015)

Until Dawn (2015) videojáték

Na bakker, erre mit mondjak? A műfajt imádom, a kalandjátékokat imádom, az erősen történetvezérelt játékokat szintén, plusz pont, hogy havas vidéken játszódik. Mocskosul élveztem minden egyes parázós, döntéskényszeres, idegölő percét. Pszichológiai és trash horror egyben, tinikkel, hóval, misztikummal, és érdekes lore-al nyakonöntve. A szinkron nagyon pöpec volt, az arcmimika egy kicsit darabos, de ebbe nem fogok belekötni, mert apróság. Teljes mértékben megfelelt az elvárásaimnak.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján