Until Dawn (2015)

videójáték 18 53

Az igazai tini-horror elnevezésű műfaj eleddig még csak a mozifilmek esetében működött, ám az Until Dawn bebizonyítja, hogy a videojátékok világában is van rá kereslet, méghozzá egy klasszikus értelemben vett túlélő-horror képében, amelyben a rettegés, a folyamatos feszültség, a rejtély és az… [tovább]

Videók

angol
angol
SzereplőSzinkronhang
JoshuaRami Malek
SamHayden Panettiere
MikeBrett Dalton
ChrisNoah Fleiss
AshleyGaladriel Stineman
EmilyNichole Bloom
JessicaMeaghan Martin
MattJordan Fisher
Hannah / BethElla Lentini
Dr. HillPeter Stormare
Hirdetés

Most játszik vele 4

Kedvencelte 39

Várólistára tette 19

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

Irasalgor 
Until Dawn (2015)

Until Dawn (2015) videójáték

Összességében az Until Dawn egy kiváló szórakozást ígérő horrorjáték, amelyben az interaktív történetmesélésnek hála a narratíva is megfelelő szerephez jutott, melynek köszönhetően úgy lesz klisés a történet, hogy közben egyáltalán nem az. A játék atmoszférája kiváló, köszönhetően a kiváló grafikának, valamint a folyamatos feszültségnek, amellyel kiválóan lehet palástolni azt, hogy a programban fele annyi horrorisztikus jelenet sincs, mint amennyi sétálás. De ezt nem fogjuk érezni, csak akkor, amikor tovább gördülnek a fejezetek, amelyek szinte peregnek ahogyan próbálunk a történetben előre haladni, s megmenteni a szereplőinket, akik bár a felszínen klisések, alatta viszont egyáltalán nem.

Értékelés: 91%

Narratíva: 95
Grafika: 90
Zene: 90
Játékélmény: 90

piciszusz 
Until Dawn (2015)

Until Dawn (2015) videójáték

Barátom irányított, én döntöttem, mert néha el kellett bújnom a paplan alá, annyira féltem tőle. Viszont nagyon jól összerakott játék, végig izgalmas és itt is butterfly effect alapján működnek a dolgok.

Master_Miller 
Until Dawn (2015)

Until Dawn (2015) videójáték

Na bakker, erre mit mondjak? A műfajt imádom, a kalandjátékokat imádom, az erősen történetvezérelt játékokat szintén, plusz pont, hogy havas vidéken játszódik. Mocskosul élveztem minden egyes parázós, döntéskényszeres, idegölő percét. Pszichológiai és trash horror egyben, tinikkel, hóval, misztikummal, és érdekes lore-al nyakonöntve. A szinkron nagyon pöpec volt, az arcmimika egy kicsit darabos, de ebbe nem fogok belekötni, mert apróság. Teljes mértékben megfelelt az elvárásaimnak.

vzs003 
Until Dawn (2015)

Until Dawn (2015) videójáték

Nagyon jó játék, közösen játszottunk a barátommal. Jó a sztori, a világ felépítése szintén, viszont sok karaktert ütöttem volna.
spoiler

Thorpapa 
Until Dawn (2015)

Until Dawn (2015) videójáték

Parázós tinihorror többféle befejezéssel , és garantált szívrohammal :D

Rémálom 
Until Dawn (2015)

Until Dawn (2015) videójáték

Ugyan nem vagyok annyira horror rajongó, de ez nagyon bejött! A hangulata rendben van, noha a karakterek mind annyira negatív/unszimpatikusak, és igazából van 1-2, aki abszolút nem érdekes. A történet rendben van és kerek, a világfelépítés is okés. És van benne simizhető kutyus. :D


Ha tetszett, játssz ezzel is


3

Man of Medan (2019) videójáték

3 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján