Tic Tac K.O.: Szárnyak vs Szarvak (2022)

társasjáték 8 1
Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 2–4

Patások és perzselők pazar párbaja!

A Tic Tac K.O.: szárnyak vs. szarvak vicces grafikájú, könnyed taktikai kártyajáték. A játékosok egy-egy csapatot irányítva próbálnak létrehozni 3-as sorokat vagy oszlopokat – különleges kártyaképességek segítségével.

(Forrás: gemklub.hu)

Videók

magyar

Képek 6

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Criala 
Tic Tac K.O.: Szárnyak vs Szarvak (2022)

Tic Tac K.O.: Szárnyak vs Szarvak (2022) társasjáték

A legegyszerűbben úgy tudnám jellemezni, hogy olyan, mint a Rémes Ménes kicsit átvariált és tökéletes két főse. Megvan benne ugyanaz a szivatás, izgalom és taktikázás, és ugyanolyan magas a szerencsefaktora is, mert nagyon sok múlik azon, hogy milyen lapokat húzunk fel.
Az elején azt gondoltam, hogy milyen egyszerű lesz és emiatt talán unalmas is, hiszen csak három kártyát kell lejátszani a rácsra az alap módban – hát se nem olyan egyszerű, se nem unalmas a játék! :D
A két pakli nem teljesen egyforma, vannak eltérő képességű kártyák, így nem is egyhangú.

A lapokat érdemes már az első játék előtt bevédőzni. Nem mondanám rossz minőségűnek őket, viszont a sok használattól hamar megsérülhetnek – igaz, hogy játékonként csak egyszer kell megkevernünk a paklinkat, de azt garantálom, hogy egyszerre egy alkalom nem lesz elegendő. :D Viszont az insert az kuka, mert se magasságra, se hosszúságra ne férnek el benne a bevédőzött kártyák.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján