Lángművesek (2022)

társasjáték 10 4
Flamecraft
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 1–5

Íme Fabric Town. Ebben a csodálatos kis városban jól meg lehet élni halászatból, vadászatból, de a legnagyobb csoda a kereskedelemben rejlik. A legtöbb helyen inasok vagy háziállatok segítenek a munkában, de nálunk… sárkányok!
Segítsetek a kis sárkányoknak, hogy megsüssék a legfinomabb… [tovább]

Videók

angol
angol
angol

Képek 5

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Lángművesek (2022)

Lángművesek (2022) társasjáték

Kíváncsi voltam rá, mióta bejelentették a magyar megjelenését, de nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog.
A kinézete, grafika iszonyat cuki, ez részben be is csapja az embert, mintha gyerekjáték lenne. De amint játszani kezd vele az ember, rájön, hogy teljes mértékben felnőtteknek, gamereknek is tud adni agyalnivalót.
Családi közép-felső kategória szerintem. Van min gondolkodni, taktikázni, full le tudja kötni az embert. Szép láncokat is össze lehet hozni benne. Izgulunk, hogy nemhogy valamit elvigyenek előlünk. Az elhappolás miatt van interakció és kb ennyi. És mindezt egy órában. Plusz pont, hogy öten is lehet játszani.
Nekem tetszik a grafika, a playmat játéktábla, a fa sárkányok. A fordítást meg imádom, le a kalappal a kiadó előtt. Főleg a boltok nevein nevettem sokat: Gyíkszerüzlet, BestZeller, McSütlek, SPArkány, Állj meg egy pörcre!. :D És ezen boltok típusa és neve harmonizál az ott kapható fő áruval. Imádom! *.*
Én azt mondom, aki eddig hezitált, ne tegye. Jó ár-érték arányú társasnak tartom. Az újrajátszhatóságára se lehet panasz, sok féle kártya van benne, főleg a boltok tudnak nagyon más-más játékot kihozni.
Van solo módja is, ami nálam plusz pont. Alig várom, hogy teszteljem azt is.
Próbáljátok ki, ha tehetitek.

Anna_Kovács_Bauer 
Lángművesek (2022)

Lángművesek (2022) társasjáték

Igényesen megtervezett, nagyon szép grafikájú könnyen tanulható mechanizmusú játék. A kartontáblát helyettesítő játékszőnyeg nagyon nagy ötlet. A bolt illetve sárkánykártyák sok játékvariációt tesznek lehetővé. Nincs túl sok játékos interakció, ami van, azok sem egymás akadályozását célozzák.


Hasonló játékok címkék alapján