Munchkin (Munchkin 1) (2012) társasjáték 45

Játékidő: 120 perc · Játékosok száma: 2–6

Harcosok, varázslók, tolvajok, papok, börtönök, sárkányok s egyéb borult nyalánkságok! Törpe, gnóm, elf, s mindenféle faj, mit toll kínnal bír leírni csak! No meg a kincs! Annak persze se szeri, se száma, csak vigyázni kell, mert érte a hőst jó eséllyel a legjobb barátja döfi majd… [tovább]

Hirdetés
Munchkin (2012)

Más készítők
Steve Jackson

Kedvencelte 19

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

perpetua 
Munchkin (2012)

Munchkin (2012) társasjáték

Általában jobban szeretem, ha nem kell direkt kitolni a másikkal egy játékban. Persze mindig ellenfelek vagyunk, de a legtöbb játékban a saját ügyességed, ravaszságod, stratégiai érzéked kell a győzelemhez. Itt valahogy mégis megfogott ez a részlet is, hogy bizony kell hátráltatni a másikat, hiszen még így érdekesebb is az egész parti. Már a kártyákat átnézve szerezhetünk magunknak jó pillanatokat, kell egy elmeállapot ezek kitalálásához. :D Tényleg igazi alapdarab, egyszer érdemes mindenkinek kipróbálni.

Morn 
Munchkin (2012)

Munchkin (2012) társasjáték

A partyjátékok egyik legjobb darabja, ha lehet ilyet mondani. A kártyákat csak imádni lehet, annyi agyament hülyeség szerepel rajtuk. Anno barátomat meg is ihlette a játék, nemrég mutatta meg, milyen baromságokat írt össze ő is – ideje lenne azt is kipróbálni, bár állítása szerint a tesztalanyaival játszva érezte a játék kiegyensúlyozatlanságát, így kéne még alakítania rajta. Pedig a látottak alapján simán elmenne Munchkin kiegészítőnek.
Csak sok ember kell hozzá és lehetőleg nem a sértődős fajtából.

piciszusz 
Munchkin (2012)

Munchkin (2012) társasjáték

Anno marha nagy fanok voltunk, a legújabb kiegészítőn kívül mindegyik megvan. Heti szinten 2-3 napot, alkalmanként legalább 3-6 órát toltuk, de aztán szétszéledt a csapat és azóta csak porosodik a szekrényben és várakozik ránk. Nagy ritkán vesszük csak elő.
Mindenképpen szétszakít barátságokat, óvatosan vele :D


Folytatása

Munchkin 2: Fajtalan fejsze (2005) társasjáték

Összehasonlítás

Munchkin


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján