Munchkin (2012)

társasjáték 54
Játékidő: 120 perc · Játékosok száma: 2–6

Harcosok, varázslók, tolvajok, papok, börtönök, sárkányok s egyéb borult nyalánkságok! Törpe, gnóm, elf, s mindenféle faj, mit toll kínnal bír leírni csak! No meg a kincs! Annak persze se szeri, se száma, csak vigyázni kell, mert érte a hőst jó eséllyel a legjobb barátja döfi majd… [tovább]

Hirdetés
Munchkin (2012)

Más készítők
Steve Jackson

Kedvencelte 25

Várólistára tette 17

Kívánságlistára tette 21


Kiemelt értékelések

perpetua 
Munchkin (2012)

Munchkin (2012) társasjáték

Általában jobban szeretem, ha nem kell direkt kitolni a másikkal egy játékban. Persze mindig ellenfelek vagyunk, de a legtöbb játékban a saját ügyességed, ravaszságod, stratégiai érzéked kell a győzelemhez. Itt valahogy mégis megfogott ez a részlet is, hogy bizony kell hátráltatni a másikat, hiszen még így érdekesebb is az egész parti. Már a kártyákat átnézve szerezhetünk magunknak jó pillanatokat, kell egy elmeállapot ezek kitalálásához. :D Tényleg igazi alapdarab, egyszer érdemes mindenkinek kipróbálni.

Morn 
Munchkin (2012)

Munchkin (2012) társasjáték

A partyjátékok egyik legjobb darabja, ha lehet ilyet mondani. A kártyákat csak imádni lehet, annyi agyament hülyeség szerepel rajtuk. Anno barátomat meg is ihlette a játék, nemrég mutatta meg, milyen baromságokat írt össze ő is – ideje lenne azt is kipróbálni, bár állítása szerint a tesztalanyaival játszva érezte a játék kiegyensúlyozatlanságát, így kéne még alakítania rajta. Pedig a látottak alapján simán elmenne Munchkin kiegészítőnek.
Csak sok ember kell hozzá és lehetőleg nem a sértődős fajtából.

piciszusz 
Munchkin (2012)

Munchkin (2012) társasjáték

Anno marha nagy fanok voltunk, a legújabb kiegészítőn kívül mindegyik megvan. Heti szinten 2-3 napot, alkalmanként legalább 3-6 órát toltuk, de aztán szétszéledt a csapat és azóta csak porosodik a szekrényben és várakozik ránk. Nagy ritkán vesszük csak elő.
Mindenképpen szétszakít barátságokat, óvatosan vele :D


Folytatása

Munchkin 2: Fajtalan fejsze (2005) társasjáték

Összehasonlítás

Munchkin


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján