The Order 1886 (2015)

videojáték 18 9

Fedezd fel a történelem legsötétebb titkát. Írd újra a múltat ebben a különleges, viktoriánus-kori Londonban, ahol fejlett fegyverekkel harcolnak egy erős és ősi ellenséggel.

Egy új korszak hajnala köszöntött be – a tudományos csodák korszaka. London sűrű ködje alatt, az ipari forradalom… [tovább]

Hirdetés
The Order 1886 (2015)

Más készítők
Ready At Dawn

Platformok
PlayStation 4

Most játszik vele 1

Kedvencelte 3

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Irasalgor 
The Order 1886 (2015)

The Order 1886 (2015) videojáték

Összességében tehát a The Order 1886 egy kihagyott ziccer, amelyben bár a világalkotás jeles, a történet némileg összecsapottnak fog tűnni, ahogyan a játékidő is viszonylag foghíjas, amelyet a grafika nem tud teljes mértékben kárpótolni, főleg, hogy ott is azért alkalmazni kellett megkötéseket – a filmszerűség előnyére. Egyszer bár érdemes végig vinni a programot, ugyanis nem minden nap találkozik ennyire szép játékkal az ember, és valószínűleg egy folytatásra is szívesen befizetnénk, de így ebben a formájában a The Order 1886 sajnos körülbelül azt tudja hozni, mint a konkurenciánál a Ryse – Son of Rome. A külcsín pedig nem minden, ha a belbecs nem elég izgalmas.

Értékelés: 76%

Narratíva: 70
Grafika: 100
Zene: 70
Játékélmény. 65

zkispet_foxdante 
The Order 1886 (2015)

The Order 1886 (2015) videojáték

Emlékszem, amikor először hallottam erről a játékról, engem már azzal megnyert, hogy a steampunk stílus és a kerekasztal lovagok egy mondatban szerepeltek. :) Kimondottan érdekelt ez a kombináció, és az első trailer után ha lett volna PS4-em biztos előrendelem. De nem volt így csak kívánságlistára került. Majd a megjelenés követő negatív értékelések után le is került onnan. De aztán akciósan volt lehetőségem beszerezni 3000-ért, és hát ennyiért csak nem hagyom ott, legfeljebb kisebb értékben csalódok. De nem így lett, az első végigjátszás után úgy érzem, többet is megért volna. Bár lehet nem ezt mondanám akkor is, ha előrendeltem volna. :) Persze a játék nem tökéletes és értem sokan miért voltak annyira felháborodva.

Na de nézzük magát a játékot. Már sok helyen hangsúlyozták, és én sem tudom nem leszögezni a tényt, hogy ez a játék gyönyörű. A grafikai megvalósítás lenyűgöző, a zene kellemes és a színészi játék egyszerűen tökéletes. A játék történetét bár nem nevezném rossznak de azért túl emlékezetesnek sem, volt benne pár érdekes csavar és ennyi. Az egész olyannak tűnik mint egy hosszúra nyúlt bevezető nem pedig egy teljes történet. És ha nem lesz második része ez így is marad. A játékmenetben tetszett, hogy volt benne nyomozás, lopakodás és lövöldözés is. De ahhoz hogy ez mind ki is tudjon bontakozni, egy kicsit nagyobb szabadságra lett volna szükség. A játék viszont végig fogta a kezem és emitt a lopakodás és a nyomozás részek erőltetetté váltak. A másik negatívum, hogy a játékidő nagyobb részét teszik ki az átvezetővideók és párbeszédek mint a tényleges játék. Emiatt az egész inkább tűnik egy hosszú egész estés mozinak. Persze szeretem az interaktív mozikat, de akkor legalább némi döntési lehetőség is lehetett volna a játékban. Mindentől függetlenül nekem tetszett ez a koncepció. És ha fejlesztők megkapják a lehetőséget egy folytatásra, remélem élnek is vele, mert van benne lehetőség. Csak ne vigyék túlzásba, az sem mindig jó. :)


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján