Kedvencelte 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

majoros 
The Blackwell Legacy (2006)

The Blackwell Legacy (2006) videójáték

Kicsit (nagyon) rövid és gondolkodni sem nagyon kell benne, elég csak végigkattintani mindent, de van egy egyedi hangulata. A szinkron is egész jó egy indie játékhoz képest, Joe Rodrigueznek (Dr. Quentin) könyveket kéne felolvasnia! :D
Jöhet a folytatás!

Imma 
The Blackwell Legacy (2006)

The Blackwell Legacy (2006) videójáték

Mindenkinek kötelező jelleggel ajánlom, aki szereti a point and clickeket. A recept: két szuper, igazán könnyen szerethető főszereplő, beszippantós hangulat, és jó néhány remek, izgalmas nyomozás. Tényleg, pazar az egész, simán ott a helye a nagy klasszikusok mellett.

ChEebor 
The Blackwell Legacy (2006)

The Blackwell Legacy (2006) videójáték

A játék túl rövid, a végéig nem is nagyon van benne semmilyen kihívás, ráadásul bizony abból a korból van, amikor az AGS Engine nagyon idegesítő mellékhatásokat tudott produkálni (pl. nem tudod felülírni a mentéseidet, alig lehet kilépni stb.) – ez utóbbi persze nem számít bele az értékelésbe, nem a készítők hibája. Maga a történet viszont szuper, a karakterek is jól sikerültek, és a szinkron is meglepően profi munka. Tulajdonképp önmagában a rengeteg beleölt munka ellenére sem olyan nagy szám, viszont így, hogy vannak folytatásai, jó eséllyel ez a rész kiváló hangulatbeállító lesz, és majd meglátjuk, a folytatások mennyivel jobbak.


Folytatása

Blackwell Unbound (2007) videójáték

Összehasonlítás

Blackwell


Hasonló játékok címkék alapján