Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Princze 
Blackwell Unbound (2007)

Blackwell Unbound (2007) videójáték

Már az első rész is tetszett, de itt talán még hangulatosabbra sikerült a nyomozás. A sorozat apró kalandokból áll – az elsőt 4 óra, ezt kb. 3 alatt játszottam végig –, de cserébe az ára is baráti. Akik szeretik a point 'n' clicket retro köntösben, azok számára kötelező!

ChEebor 
Blackwell Unbound (2007)

Blackwell Unbound (2007) videójáték

A második rész előzménytörténet, de sokkal jobban tetszett, mint az első. Összeszedettebb, érdekesebb, szebb, egyedül a zenék / hangok minősége nem változott, de az már az első részben is elég jó volt. Ezúttal két ügyet kell megoldanunk, amelyek majdnem végig függetlennek tűnnek egymástól, de a végén azért felbukkan valami közös szál. De azért tetszett, hogy a kettőt egyszerre csinálhatjuk, és úgy, olyan sorrendben és fókusszal, ahogy mi akarjuk. A történetek jól sikerültek, bár néha van egy-két kifejezetten időhúzás-gyanús elem is bennük, de összességében le tudott kötni. Ez se túl hosszú, de azért itt már rendben van a dolog. Lauren karaktere pedig nagyon jó lett az állandó cigizésével és a beszólásaival.

majoros 
Blackwell Unbound (2007)

Blackwell Unbound (2007) videójáték

Ez a rész már kicsit összeszedettebb volt mint az első. Az új főszereplő elsőre kicsit fura volt, de hamar meg lehet kedvelni őt is. spoiler


Folytatása

The Blackwell Convergence (2009) videójáték

Összehasonlítás

Blackwell


Hasonló játékok címkék alapján