T.I.M.E Stories: A maszk alatt (2017)

társasjáték 12+ 1
T.I.M.E Stories: Under the Mask
Játékidő: 90 perc · Játékosok száma: 2–4

Derítsétek fel a fáraó sírkamrájának titkát! – újabb kaland a T.I.M.E. Storieshoz. A T.I.M.E Stories: A maszk alatt a történetvezérelt társasjáték-sorozat kalandja, amelyben az ókori Egyiptomba utazhatunk, hogy kinyomozzuk, mi is történt a sírkamrában…

Képek 2

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Molymacska 
T.I.M.E Stories: A maszk alatt (2017)

T.I.M.E Stories: A maszk alatt (2017) társasjáték

Másodiknak ezt a történetet választottuk, mivel páromnak a kedvence az egyiptomi téma, így az én kedvenc viktoriánus korom után neki is legyen egy kedvenc játéka.
Ebben a játékban egy maszk után nyomozunk az ókori Egyiptomban, és azt próbáljuk visszacsempészni a megfelelő helyre. Ám most segítséget is kapunk, méghozzá, hogy tudunk gazdatestet váltani.
Ami nagyon tetszett az az új mechanika. Mi először nem akartuk használni, de egy futás alatt rájöttünk, hogy oké, de így konkrétan semmit sem tudunk megnézni és váltani kell. Nyilván nem mindegy, melyik gazdatestet használja az ember, de anélkül nem játszható a játék (ellenben az is igaz, hogy a bejutásos segítség mellett sokszor jobb karakterképességeket is kapunk spoiler ). Ez kevés mechanikai változás az előző játékhoz képest, mégis teljesen új látásmódot adott a játéknak, és emiatt élvezetes vele játszani és nem érzem úgy, hogy más helyen és időben, de ugyanazt játszanám, mint előzőleg.
A történet igazából nem olyan extra, bejött, nagyon sokféle karakterrel találkoztunk közben, de igazából nem mondanám különösen zseniálisnak.
Az előző játék színvonalát hozta, sőt, bár az idő és hely nem annyira jött be, mégis be tudott húzni a történet, és ezt rövidebb idő alatt is játszottuk ki. Kellemes élmény volt, mindenképpen ajánlom ezt a kiegészítőt.


Hasonló játékok címkék alapján