Paladins (2016)

videojáték 12 10
Champions of the Realm

A Paladins egy FPS nézetben játszódó MOBA játék, melynek fejlesztője a Hi-Rez Studios. A Zárt béta 2015. november 17-én, a Nyílt béta 2016. szeptember 16-án indult.

Videók

angol

Képek 3

Hirdetés

Most játszik vele 2

Kedvencelte 3

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Hanon13 
Paladins (2016)

Paladins (2016) videojáték

Kezdjük a jó tulajdonságaival:

1, Egy meccs alig 15-20 perc. Tökéletes arra, hogyha sietnünk kell valahova, de azért előtte „még egy meccs” belefér.
2, Ahhoz képest hogy még csak open beta, egészen jól funkcionál. Legalábbis eddig túlságosan sok buggal nem találkoztam a játékon belül. A kezelőfelület egy más tészta.
3, Ingyenes, gondolom ez is sok embernek szempont lehet.
4,Folyamatosan frissítik, mindig van új content. Lehet az épp egy új karakter, vagy esetleg egy új játék mód
5,Eddigi tapasztalataim szerint competetive módban sokkal kevesebb a troll, afk, illetve a legtöbb esetben képesek a játékosok egymással értelmesen kommunikálni.

A negatívumok:

1,Sajnos mint a többi hasonló multiplayer játékban, tele van önző gyerekekkel. A felük nem beszél angolul, és nem érdekli őket ki, melyik karaktert választotta, és mi lenne jó a csapatának.
2, A készítők minimálisan foglalkoznak csak a játékosokkal, de ez nem csak itt van így….
3,Ismételten csak a készítük hibája, de a szerverek hihetetlenül rosszak. A lagok minimálisak, de hogy naponta leáll a szerver, akár 4-5 órára is az szerintem elfogadhatatlan.

MóroczMárk 
Paladins (2016)

Paladins (2016) videojáték

Nem is olyan rossz ez a játék ahhoz képest hogy ingyenes. Ha van hozzá baráti kör akkor sokkal élvezhetőbb, nyilván akkor össze lehet beszélni ki merre hova ami sokat dob a játékélményen.
Ahogy spanom mondta ez a szegény ember Overwatch-a :D

Doromb 
Paladins (2016)

Paladins (2016) videojáték

Vannak hibái ennek a játéknak, főleg a szerverek és az emberek (ingyenes játék lévén talán még több is, mint amihez hozzászoktam). De ettől és a béta verziótól függetlenül leköt és élvezem, mert úgy gondolom, hogy a játék képes megújítani magát. Például most egy pár hónapig nagyjából minden játékot hanyagoltam egyéb teendők miatt, és most, hogy visszatértem játszani, látszik, hogy mennyit alakítottak rajta. A játékososknak is folyamatosan kedveskednek rengeteg új skinnel és hőssel, így mindig van cél, mindig van miért küzdeni. A küldetéses rendszernek hála pedig általában a pénzt is meg lehet szerezni egy-egy új hősre vagy skinre.

Mellesleg tetszik, hogy kicsit skillesebb játéknak gondolom. Ha healerrel meg tankkal megyek, akkor is izgalmas, mert nem az a dolgom, hogy nagyrészt egy helyben álljak és védjem a csapatom, vagy hogy healeljem őket, hanem ugyanúgy próbálom odatenni magam sebzésben is, mert nem csak a damage karakterek sebeznek jól.

Szóval én ezt őszintén élvezem és bátran javaslom másoknak is. Csak hát itt meg nem nagyon vannak sajna játékostársaim, pedig úgy biztos még jobb lenne :)


Ha tetszett, játssz ezzel is


3

Overwatch (2016) videojáték

3 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján