Metro X (2020)

társasjáték 7 15
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 1–6

A Metro X egy japán fejlesztésű, egyszerűen tanulható, mégis hatalmas kihívást jelentő flip & write játék. Ha valaki esetleg nem ismerné, a flip & write mechanika a roll & write testvére, annyi különbséggel, hogy a dobókockákat felváltja egy kártyapakli, amiből lapokat felcsapva kell… [tovább]

Videók

magyar
magyar
Metro X (2020)

Tervező
Hisashi Hayashi

Illusztrátor
Ryo Nyamo

Magyar kiadó
Reflexshop

Kedvencelte 4

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Metro X (2020)

Metro X (2020) társasjáték

Okos, agyégetős flip and write, talán túl is lehet agyalni. :D Tetszik a retro színvilága, grafikája is, letisztult. Nagyon kell figyelni, mit hogy ikszelünk, mert könnyű rossz vágányra futni… haha… :D Jó, a sínpompás szójáték miatt a dobozon gondoltam belefér. :D
A tábla törölhető és két oldalas, ami plusz pont. Nekem az elvileg nehezebb oldal jobban tetszett, ott jobban tudtam tervezni.
Egyedül is játszható.
Vegyétek-vigyétek!

piciszusz 
Metro X (2020)

Metro X (2020) társasjáték

Most jött meg a játék, ki is próbáltam, ha már lehet egyedül játszani. Hát ez jó vétel volt azt kell mondjam. A szabály nagyon könnyű, de azért oda kell figyelni mit hova rajzolsz, mert ki tudsz cseszni magaddal rendesen.

Noémi_Zsófi_Tóvári 
Metro X (2020)

Metro X (2020) társasjáték

Nekem nagyon tetszik a felépítése, a metró vonalak „meghódítása”. Szerintem nagyon jó kis bingó-szerű, jelölgetős játék. Még nem játszottam sokszor, de lehet, hogy akik többször játszák, azoknak egyre kevesebb meglepetést tartogat.

Morpheus 
Metro X (2020)

Metro X (2020) társasjáték

Nem ad túl sok élményt ez a játék.

Laszlo_Molnar 
Metro X (2020)

Metro X (2020) társasjáték

Érdekes kis flip & write, amelyben az új kihívást az egymást keresztező, néha együtt futó vonalak adják. A szerencsefaktort még tovább csökkenti a legutóbbi, európai verzió Voll verplant címmel; ott már csak 14 lapból áll a pakli, amit pörgetünk.


Hasonló játékok címkék alapján