Gaia Projekt (2017)

társasjáték 12 7
Gaia Project
Játékidő: 120 perc · Játékosok száma: 1–4

Vár a kozmosz, a határ a csillagos ég!
A Gaia Projektben a 14 frakció egyikének élén versenghetsz a Terra Mystica galaxis békés kolonizációjáért. Minden népnek eltérő környezeti szükségletei vannak, melyek biztosítása elengedhetetlen egy adott bolygón való megmaradáshoz. Szerencsére a… [tovább]

Videók

magyar

Kedvencelte 5

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Gaia Projekt (2017)

Gaia Projekt (2017) társasjáték

Anno játszottam a Terra mysticával és volt egy pici előnyöm emiatt. Sajnos azt kell mondjam, nekem ez túl száraz. Agyaltam rajta egy ideig, hogy mi volt az alapvető gondom vele, mert egyébként nagyon okos és szép játék. Nekem valahogy nem volt meg a flow. Szeretem az euro típusú játékokat, de egyre jobban rá kell jönnöm, hogy jobban kedvelem, ha van egy kis szerencse is bennük. Meg persze ha megvan a kémia a társassal és itt sajnos nincs. De hangsúlyozom, ez egy nagyon jól összerakott társasjáték. Még szerintem adok neki esélyt, ha úgy hozza a sors, de azt látom, hogy a polcomon nem lesz ott.

Rendbonto 
Gaia Projekt (2017)

Gaia Projekt (2017) társasjáték

Akárcsak a Terra, úgy a Gaia is nagyon tetszett. Amit a Terraba hiányoltam, itt megkaptam, viszont amit itt hiányolok, azt meg a Terrában kapom meg. :D Mindkettő tetszik, ennyi. :)

1 hozzászólás
Morpheus 
Gaia Projekt (2017)

Gaia Projekt (2017) társasjáték

A Terra Mysica nekem jobban tetszik.

Laszlo_Molnar 
Gaia Projekt (2017)

Gaia Projekt (2017) társasjáték

Terra Mystica az űrben. Előny: moduláris tábla – vagyis sokkal többféle lehet, mint az eredetiben –, és a sokat játszók szerint extra mélységek. Hátrány: csúnyább a Terránál, annak témáját is jobban szeretem, de főleg azért szeretem jobban a Terra Mysticát, mert annak a mechanizmusa letisztultabbnak tűnt. Persze mindkettő igen jó játék, úgyhogy csak személyes ízlés kérdése, kinek melyik tetszik jobban – én a Terra Mysticára szavazok.


Hasonló játékok címkék alapján