Magic Maze – Fogd és fuss! (2017) társasjáték 8 9

Játékidő: 15 perc · Játékosok száma: 1–8

Lépj, sürgess, lopj és fuss! Miután minden vagyonuk semmivé lett, a négy hős, kényszerűségből ugyan, de felkerekedett, hogy kirabolja a helyi plázát.

A „Magic Maze – Fogd és fuss” egy valós idejű kooperatív játék, amit csendben kell játszani. Közösen kell gondolkodnotok, de nem… [tovább]

Videók

magyar
Hirdetés
Magic Maze – Fogd és fuss! (2017)

Más készítők
Kasper Lapp
Gyom

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Morn 
Magic Maze – Fogd és fuss! (2017)

Magic Maze – Fogd és fuss! (2017) társasjáték

Nagyon-nagyon tetszett! Pörgős, gyors játék, nagyon szórakoztató, főleg, mikor a „csináljmárvalamit” bábut vagdossuk egymás elé, a megszólított meg van, hogy nem tudja, mit is kéne csinálnia…Az az új elem, hogy senki nem szólalhat meg, pláne nehezíti az ember dolgát, de fel is dobja a játékot.
Még csak a 3 fős verzióval játszhattam, de ez is bőven elég volt ahhoz, hogy az ember belezavarodjon, el nem tudom képzelni, milyen lehet sok fővel. De szívesen kipróbálnám.

saxomusic 
Magic Maze – Fogd és fuss! (2017)

Magic Maze – Fogd és fuss! (2017) társasjáték

Az első játék káoszossága ne tántorítson el senkit, ugyanis ha sikerül egymásra és a játékra ráhangolódni, remek szórakozást nyújt ez a játék. Még csak kisebb társasággal próbáltuk, de kíváncsi vagyok, milyen élmény több játékossal játszani.

Laszlo_Molnar 
Magic Maze – Fogd és fuss! (2017)

Magic Maze – Fogd és fuss! (2017) társasjáték

Jó móka. Olyan, mint az Escape: Curse of the Temple, csak sokkal kevesebb a szerencse szerepe. Kockadobálás helyett minden játékos mozgat minden bábut, méghozzá úgy, hogy mindegyiküknek megvan, melyik irányba mozoghatnak (Aladár jobbra, Béla előre, Cecil balra stb.). Mindezt némán kell végrehajtani, a játék csak igazán ritkán hagy lehetőséget bármiféle stratégiák egyeztetésére. A mechanizmus különleges, és ezt számos kis ötlettel dobják fel (pl. nemcsak a figurák, de a játékosok is kapnak egyedi különleges képességeket is az irányaik mellé, de időnként továbbadjuk a kártyánkat, úgyhogy a koncentrációt nagyon meg tudja zavarni. Összességében nagyon jó móka.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján