Escape – A templom átka (2012)

társasjáték 8 10
Escape: The Curse of the Temple
Játékidő: 10 perc · Játékosok száma: 1–5

Kalandorok bátor csapata csapdába esett az elátkozott templomban. Fel kell tárniuk a templom kamráit, hogy rátaláljanak a mágikus kristályokra, amikkel meg tudják törni a templom átkát. De vigyázat, a 10 perces játékidő valóságos! Ha nem jut ki a csapat minden tagja 10 percen belül, akkor az… [tovább]

Képek 1

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Rendbonto 
Escape – A templom átka (2012)

Escape – A templom átka (2012) társasjáték

Egy nagyon jól összerakott kockajáték ez, mely meg lett spékelve pár egyedi dologgal. Tiszta Indiana Jones filmek feelingje lesz az embernek, ha játszik vele. Szórakoztató, és egyben idegőrlő is.

Baly 
Escape – A templom átka (2012)

Escape – A templom átka (2012) társasjáték

Ez egy nagyon érdekes játék, mivel csapatmunkára épül. Ketten szerintem nagyon nehéz játszani, több emberrel hamarabb megvan. Az időkorlát 10 perc, ami 2 ember esetében nem elég kevéske szerintem.

Amiért levontam a csillagot, hogy hiába csapatjáték, két félre szakad a csapat, mert úgy gyorsabb a kijutás esélye, illetve hogy könnyű a véletlen hibázás lehetősége.

Ami pozitívum, hogy nem érdemes csalni benne, mert úgy egyáltalán nem élvezetes, ez pedig vagy emberfüggő, vagy csak simán nem veszik észre, hogy valaki hibázott, mert olyan gyorsan halad a játék és dob mindenki a kockákkal, hogy elég saját magadra meg arra koncentrálni, akivel elindultál az egyik irányba.

Egyébként végtelenül egyszerű, gyorsasági játék, ami elsősorban a csapatmunkára épít, de ezt számítógépen azért tudnám jobban elképzelni, mert ott a gép egyből látja, hogy ki hibázott.

Brigi007 
Escape – A templom átka (2012)

Escape – A templom átka (2012) társasjáték

Első látásra egyszerűnek tűnik ez a játék, csak dobni kell a kockákkal, minél gyorsabban és kijutni a labirintusból. De aztán az ember rájön, milyen kevés valójában az az idő, amit odabent tölthet, illetve, hogy valamennyire minimálisan azért a többiekre is figyelnie kell, hogy ők mit csinálnak, hasznos összedolgozni. És hát ugye az omlások elől is menekülni kell. Szóval nem is olyan egyszerű ez…


Folytatása

Összehasonlítás

Escape


Ha tetszett, játssz ezzel is


1

Escape: Zombie City (2014) társasjáték

1 szavazat · Összehasonlítás

Hasonló játékok címkék alapján