Lucky Numbers (2012)

társasjáték 8 6
Játékidő: 20 perc · Játékosok száma: 2–4

A Lucky Numbers a Sudoku és Bingo keveréke, ahol magad lehetsz a szerencséd kovácsa. Fejezd be elsőként a kerted, betartva a szabályt: a számoknak mind a sorokban, mind pedig az oszlopokban növekvő sorrendben kell lenniük.

Húzol, leraksz, áttervezel, hogy növeld a győzelmi esélyeid. De… [tovább]

Képek 2

Hirdetés

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Molymacska 
Lucky Numbers (2012)

Lucky Numbers (2012) társasjáték

Jópofa játék, ahol a lényeg, hogy növekvő sorrendben legyenek a számok balról jobbra, lentről felfelé. Igazán trükkös, mert nem mindig kell a sor végén lévőhöz közeli számot rakni, sőt, néha meglepő mekkora különbségek vannak. Ez nekem elsőre furcsa volt, egy gondolati átállás kellett hozzá, hogy megértsem, hogyan kell benne taktikázni.
Ami jó benne, hogy nagyon nem tud lemaradni benne a játékos, mert rengeteg lehetőséget ad a játék (hogy cseréld a számaidat például), illetve akinek kevesebb helye van, az kevesebb jó számot is tud húzni.
Tetszett az egyszerűsége, és hogy tényleg néhány perc alatt lehet vele végezni.

reerose 
Lucky Numbers (2012)

Lucky Numbers (2012) társasjáték

Gyors, pörgős, eléggé szerencsealapú játék. Minimálisan lehet taktikázni. A szabályok pofonegyszerűek, kikapcsolódásnak tökéletes. Túl sokat nem kell tőle várni, de simán be tud szippantani úgy, hogy egymás után több menetet is akar vele játszani az ember. BGA-n annyira népszerű volt, hogy prémiummá tették, pedig eredetileg nem volt az, ez meg szerintem azért jelent valamit!


Hasonló játékok címkék alapján