Cóatl (2020)

társasjáték 10 2
Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 1–4

A Cóatl egy könnyen tanulható társasjáték, 1 – 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 30 – 60 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a minták és a contracts… [tovább]

Videók

angol
magyar

Képek 6

Kedvencelte 2

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Bet 
Cóatl (2020)

Cóatl (2020) társasjáték

Imádom az ilyen mintakirakós absztrakt játékokat, melyek csodaszép színeket, formákat, témát kaptak, pl. Coatl, Macskák szigete, Calico. A játékszabálya ennek is könnyebb kategóriás, viszont hosszú percekig merengsz és forognak az agykerekek ezerrel, mire kiagyalod az optimális lépést. Tollaskígyókat kell készíteni darabokból különböző kihíváslapok alapján, újrajátszhatósága magas. A játék hosszát te tudod beállítani azáltal, hogy mennyire vagy maximalista. Minél több pontot szeretnél, annál hosszabbak a kígyók, annál több ideig tart. Praktikus, hogy van hozzá három dizájnos szütyő a kígyótestrészekhez, így gyorsan elő lehet készülni, és rend van játék közben. Új kedvenc.

1 hozzászólás
ncsn87 
Cóatl (2020)

Cóatl (2020) társasjáték

Nagggyon tetszett. ♥ Őszintén, nem vagyok az absztrakt játékok szerelmese, így nehéz engem lenyűgözni, de azt hiszem kijelenthetem, nekem ez eddig a kedvencem. *.*
A téma is átjön, legalábbis a többi műfajbelihez képest jobban. Iszonyat szép az egész, a grafika, a színe. Minőségi minden eleme, van rendes insert is a dobozban.
Azt érzem, hogy sokáig nem lesz unalmas, nagy az újrajátszhatósága, hiszen véletlenszerűen húzunk a zsákokból elemeket, sokféle próféciakártya is van, plusz a templomkártyák. Szóval minden játék más lesz.
Röviden tollas kígyókat (cóatl) építünk, miközben igyekszünk prófeciakártyák és templomkártyák teljesíteni, hogy mi legyünk végül a győztesek.
Van egyszemélyes mód is benne, ami számomra plusz pont. Kipróbáltam ma azt is. Izgalmas, feszített a tempó. A.D.A.M. lehagy, ha nem figyelsz. Ehhez is van többféle verzió, nehezítés.
Én azt mondom, mindenképp megéri kipróbálnotok.
Mi azt hittük, hogy sokkal könnyedebb lesz, de a végére kiégett az agyunk. :D
A húzózsákokat elhívtam fej-tor-potroh zsákoknak. :D

2 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján