Kütyük (2018)

társasjáték 14 6
Gizmos
Játékidő: 40 perc · Játékosok száma: 2–4

A Kütyük egy könnyen tanulható társasjáték, 2 – 4 játékos részére, az átlagos játékidő rövidebb, csak 40 – 50 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 14 éves kortól ajánljuk kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kártya húzás mechanizmusra.
(Forrás: társasjátékok.com)

Videók

magyar
Hirdetés

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Morpheus 
Kütyük (2018)

Kütyük (2018) társasjáték

Amikor meghallottam, hogy a Splendorhoz hasonlít, el is vesztettem a kedvem, mivel azt utálom. Ennek ellenére nem az utolsó lettem, csak az azelőtti.

Morn 
Kütyük (2018)

Kütyük (2018) társasjáték

Egy kört játszottunk csak vele, és a nap vége felé, így lehet ez is befolyásolt, de nem igazán nyűgözött le így elsőre. Pedig nem egy túl bonyolult dolog, nem is kell annyifelé figyelni, csak bele kell rázódnia az embernek, hogy lássa, milyen lapkákat érdemes megszereznie (milyen kütyüket kiépítenie), milyen kombinációkkal tud nagyon előretörni. Egy hozzánk csapódó kisfiú úgy felfejlesztette magát, hogy így is csoda, hogy csak 2 ponttal maradt el a nyertestől.
Később még biztos adok neki esélyt, mert egy kolléga szerint elég sűrűn játsszák ott, ahova szeretnék többször ellátogatni, mert társasozni jó, aztán hátha legközelebb már pozitívabb véleményem lesz erről a játékról.
UI: A golyó kiadó automata egy kicsit béna, néha aláesnek a golyók, ami nem túl szerencsés.

1 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján