Rune Stones (2019)

társasjáték 5
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 2–4

Eljött az idő, hogy a leghatalmasabb druida elfoglalja méltó helyét a trónon. Bizonyítsd be, hogy te vagy a leghatalmasabb! Idézz lényeket, használd a képességeiket, hogy segítségükkel rúna köveket szerezz, amiket végül a törpe kovácsoknak adva varázstárgyakra tegyél szert! Minden varázstárggyal… [tovább]

Videók

magyar

Képek 4

Hirdetés
Rune Stones (2019)

Tervező
Rüdiger Dorn

Kiadó
Queen Games

Illusztrátor
Dennis Lohausen

Magyar kiadó
Piatnik

Kedvencelte 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

Morpheus 
Rune Stones (2019)

Rune Stones (2019) társasjáték

Kicsit a Luxorhoz hasonló, de annál kellemesebb játékélményt nyújt, mivel kevésbé kell versengeni a többiekkel, és pakliépítős, nem munkáslehelyezős, ami nálam általában inkább hátrány szokott lenni, de most nem éreztem ezt.

Laszlo_Molnar 
Rune Stones (2019)

Rune Stones (2019) társasjáték

Rüdiger Dorn és a pakliépítés, ötletes csavarral (a két, hatásáért kijátszott kijátszott kártyából a nagyobb értékű eldobásával). És persze a gyakori Dorn-elemmel: a kártyánkon lévő jelekkel kártyát veszek, azzal kristályt, összegyűjtött kristállyal korongokat, összegyűjtött korongokkal meg pontokat és rúnaköveket szerzek.
Szép, ötletes, és pár játszma után pörgős játék. A kiegek pedig még dobnak rajta; a számozás arra utal, hogy ezek már eleve részei voltak a játéknak, ami kicsit ejnyebejnye módszer a kiadó részéről.


Hasonló játékok címkék alapján