God of War: Ragnarök (2022)

videójáték 5

A PlayStation univerzum egyik legnagyobb hőse, Kratos és fia, Atreus visszatérnek a nagysikerű God of War folytatásában, amely tovább viszi az északi mitológiai kalandokat! A God of War: Ragnarök minden eddiginél látványosabb és izgalmasabb cselekményt ígér, egy nagyszabású egyjátékos… [tovább]

Most játszik vele 7

Kedvencelte 3

Várólistára tette 15

Kívánságlistára tette 15


Kiemelt értékelések

blondeashell 
God of War: Ragnarök (2022)

God of War: Ragnarök (2022) videójáték

A sztorit befejeztem… Még van 1-2 dolog, talán megcsinálom a platinát. Hát… Eldobtam az agyamat. És a végére egy csöppet el is érzékenyültem… Nekem mindenképp Game of the Year, és rettenetesen remélem, hogy egyébként is az lesz, mert tökéletes, ahogy van. 10/10, kedvenc. Végem van :')

Roboraptor 
God of War: Ragnarök (2022)

God of War: Ragnarök (2022) videójáték

A God of War Ragnarök határozottan nem fog csalódást okozni azoknak, akik szerették az első epizódot. A két főszereplő viszonya, karakteríveik, az ezekre épülő drámai szegmensei a történetnek egyszerűen kiváló emocionális élményt kínál, amelyre nem sok játék képes. Emellett a Ragnarök egy igazi blockbuster fantasy, egy eposzi kaland, amiből kár kimaradni. Látványos, pörgős és megérintő. Azt hiszem november végén már nyugodtan kijelenthető, hogy ez a játék az év egyik, ha nem legminőségibb darabja. Természetesen vannak apró hibái, de minden más annyira jól működik, hogy a végére el is felejtjük őket. Nekem is alig jutottak eszembe.

Bővebben: https://www.roboraptor.hu/2022/11/04/god-of-war-ragnaro…


Hasonló játékok címkék alapján