Century – A Kelet Csodái (2018)

társasjáték 8 9
Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 2–4

Az Indonéz szigetek kereskedőinek bőrébe kell bújnunk a Century sorozat újabb tagjánál. A játékmenet hasonló, mint a Fűszerút esetében, mégis más taktikát igényel. A legjobb, hogy a két társasjáték kombinálható, ahogy minden jövőbeli Century játék is az lesz.

Videók

magyar
magyar
magyar

Képek 3

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

Rendbonto 
Century – A Kelet Csodái (2018)

Century – A Kelet Csodái (2018) társasjáték

Kicsit összetettebbé válik a játék a Fűszerúthoz képest. Több játék elem, kicsit nagyobb odafigyelés. Ötletesen lett kialakítva a társas felépítése, ami tényleg hasonlóvá teszi a Fűszerúthoz, de mégis más. Talán egy fokkal jobban tetszett. Kíváncsian várom a 3. részt.

Laszlo_Molnar 
Century – A Kelet Csodái (2018)

Century – A Kelet Csodái (2018) társasjáték

A Century: fűszerút folytatása az elődhöz hasonlóan emlékeztet az Istanbulra – csak éppen míg az előd az Istanbul gyengéire emlékeztetett (ha egyszer kialakított az ember egy működőképes utat, azon járkált, amíg a megfelelő pontokat össze nem gyűjtötte), itt éppen az előnyök jutnak eszünkbe, hiszen járkálnunk kell a táblán – kell? Nem muszáj, de akkor biztosan nem nyerünk, hiszen kifejezetten fontos, hogy amennyire lehet, a teljes területet bejárjuk a hajóinkkal, újabb és újabb területet felfedezve az egyetlen behatárolt pályán ide-oda mozgás helyett. A kettő játék egyébként kombinálható, amire persze azért igen kíváncsi lennék, de azt elmondhatom, hogy magában a Kelet csodáit sokkal jobban szerettem a Fűszerútnál.

Barby2005 
Century – A Kelet Csodái (2018)

Century – A Kelet Csodái (2018) társasjáték

Kölcsönzős játék volt a Játszó/házhoz projektben, 2 hónapig volt nálunk (2 havonta jön 4 játék, lehet kívánságlistát is beküldeni, illetve, hogy mi az amit nem akarsz, de egy kérdőív kitöltése után megpróbálnak személyre szabott játékokat küldeni. Mi 3 fordulóra fizettünk elő, ez a második pakkban volt játék a Shanghaien, a Robinson Crusoe és a Mars mellett) Ez a játék kevésbé tetszett, mint az első pakkos Century. Egyszer játszottunk eddig vele, szerintem többet nem is nagyon fogunk, mert jövő héten jön a következő társas csere, de nem igazán nyűgözött le, sőt, nekem egyáltalán nem tetszett. Igazából remélem, hogy a 3. adagba nem kerül be még egy új Century változat, mert azt hiszem nekem annyira nem tetszenek ezek a játékok.

Morpheus 
Century – A Kelet Csodái (2018)

Century – A Kelet Csodái (2018) társasjáték

Mire belelendültem volna, már vége is lett, nem nyerte meg a tetszésemet, még mindig az egyes a sztár…


Folytatása

Century – Egy új világ (2019) társasjáték

Összehasonlítás

Century


Hasonló játékok címkék alapján