Century – Egy új világ (2019)

társasjáték 8 6
Century: A New World
Játékidő: 40 perc · Játékosok száma: 2–4

A játék 300 éve tart! Megérkezett a Century Trilógia befejező része: a „Century: Egy Új Világ!”

Fedezd fel az Újvilágot egy kereskedő bőrébe bújva a 16. század fordulóján. A vadon peremén a túléléshez vadásznod és gyűjtögetned kell majd, be kell takarítanod az erőforrásokat, fel kell… [tovább]

Videók

magyar

Képek 5

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

Morpheus 
Century – Egy új világ (2019)

Century – Egy új világ (2019) társasjáték

Ketten jó volt játszani, de négyen már nem, munkáslehelyezős, éppen ezért a helyek szűkösek négyesben, és ha mi vagyunk a sor végén, és mindent elhappolnak az orrunk elől, legyen az vásárlás vagy egyéb mező, akkor előfordulhat, hogy azért csináltam valamit, mert hogy valamit mégiscsak kellene. Szerintem feleslegesen túl lett bonyolítva, az eredeti játék sallangmentes, ez viszont nagyon nem. Szóval nem lett kedvenc.

Barby2005 
Century – Egy új világ (2019)

Century – Egy új világ (2019) társasjáték

Kölcsönzős játék volt a Játszó/házhoz projektben, 2 hónapig volt nálunk (2 havonta jön 4 játék, lehet kívánságlistát is beküldeni, illetve, hogy mi az amit nem akarsz, de egy kérdőív kitöltése után megpróbálnak személyre szabott játékokat küldeni. Alig vártuk az első csomagot!) Ez is egy személyre szabott játék volt. Valamiért sokáig nem próbáltuk ki, viszont miután kipróbáltuk és játszottunk vele párat rájöttünk, hogy amúgy nem rossz játék, sőt. Sajnos kb a csere előtt kezdtünk el vele játszani 1-2 héttel, mivel az Everdell és a Jaipur lefoglalt, de egyébként ezt is szerettük :)


Hasonló játékok címkék alapján