Robbanó cicák (2015)

társasjáték 7 53
Exploding Kittens
Játékidő: 15 perc · Játékosok száma: 2–5

Foglald le a macskákat, különben elhozzák a világvégét!

A játék egy gyors és egyszerű kártyajáték alapokon működik, a célunk pedig, hogy hamarabb essenek ki a többiek, mint mi. A macskák ugyanis rosszak, és állandóan valami bajt okoznak, ha nem figyelünk rájuk.

Négyféle… [tovább]

Videók

magyar
magyar
magyar

Képek 2

Hirdetés

Kedvencelte 30

Várólistára tette 25

Kívánságlistára tette 40


Kiemelt értékelések

Morn 
Robbanó cicák (2015)

Robbanó cicák (2015) társasjáték

Egy igazi kis cukorbomba ez a játék. Sok-sok-sok cica (macskamániásnak kötelező! feltéve, ha nem ódzkodik a szőrös krumpliktól), jóféle poénokkal.
Könnyen, gyorsan tanulható kis partyjáték, ami pont fel- vagy éppen levezetésnek kiváló.
UI: Nagyon bírtam a partymókusokat is.

Molymacska 
Robbanó cicák (2015)

Robbanó cicák (2015) társasjáték

Hát ez… egy játék volt.
A Robbanó cicáknak nagy hypeja volt, így azt hittem, milyen jó játék lesz, sőt, igazából macskarajongóként el se tudtam képzelni, hogy rossz lehet ez a játék. Előtte már játszottam a Unikornisokkal, és ott valahogy tetszett a humor, és a stílus is. Vicces volt, és maga a játék is rendben volt.
Ezzel szemben a cicák… Igazából nagyon egyszerű volt (ne húzz Robbanó cicát, mert megszívod) és talán nem is ez zavart, hiszen sok egyszerű játék van, ami szerethető. Hanem hogy emellett nem ad semmit. A játék olyan unalmasan semmilyen volt számomra: persze, éreztem izgalmat, cicát húzok vagy sem, de valahogy nem volt olyan… izgalmas. Sőt, igazából azt éreztem, hogy nem hagy túl sok helyet nekem a játék, csak támadni, ugrani, és cicát gyűjteni tudok, utóbbihoz még idő is kell, hiszen kettő ugyanolyant kellene kijátszani és valahogy telt az idő, de nem lett érdekesebb vagy izgalmasabb a játék.
Igazából arra is gondoltam, hogy én vagyok már túl idős ehhez: lehet ez a randomfaktor, hogy húzunk kártyát meg szivatjuk a másikat nekem nem jön be, és lehet másnak igen. Közben meg párommal is beszéltem erről, és ő tudta legjobban megfogalmazni a gondolataimat: azért jó az Unikornisok (és a koppintása, a WAU), mert van célod. Tudsz érte tenni még akkor is, hogyha nem olyan lapok jönnek, akkor is gondolkozol, kicsit taktikázol, kicsit… játszol. A Robbanó cicákban viszont ez nincs meg, hiszen ott a célod nem felhúzni a Robbanó cicát és bár lehet jól, taktikusan játszani, mégsem feltétlen erről szól.
Az is érdekes kérdés, hogy tetszik-e a játékosoknak ez a humor, ami a kártyákon van. Ez nagyon érdekes volt, mert egyrészről tetszett is, másrészről viszont nem. A cicás poénok, amik csak viccesek voltak szerintem okésak, főleg az újrakeverés kártyák, de néha ez átment olyan túltolt dolgokba ami nekem már sok volt.
Szerintem eddig kevés olyan játék volt, ami nem tetszett igazán, de ez ilyen. Azt hiszem, értem miért tartják jónak, de valahogy mégsem érzem olyan jó játékélménynek. Plusz talán az is benne volt a pakliban, hogy én szeretek előre gtondolkozni, nem csak lobogni a szélben. Na mindegy, egy híres játék megvolt, jöhet a többi.

Rendbonto 
Robbanó cicák (2015)

Robbanó cicák (2015) társasjáték

Én az NFSW kiadással játszottam, és nagyon beteg volt. :D Egyszerű a játékmenete, de mégis változatos, és némi taktikát is igényel. Szimpatikus volt számomra, hogy a rövid játékmenet miatt több kört is tudtunk játszani. Parti játéknak kitűnő!


Hasonló játékok címkék alapján