Cat Lady – Boldogságdoboz (2020)

társasjáték 8 2
Cat Lady: Box of Treats
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 1–6

A dobozban találhattok különböző csemegéket, szőrös kis bajkeverőinket ugyanis a szokásos ételeik helyett akár csemegékkel is jóllakathatjuk: 1 csemege teljesen megtölti a bendőjét bármelyik cicónak. Ez igen jól hangzik, azonban ettől a szokásosnál is lustábbak lesznek, és elveszítik a… [tovább]

Videók

magyar

Képek 2

Cat Lady – Boldogságdoboz (2020)

Tervező
Josh Wood

Kiadó
Alderac Entertainment Group

Illusztrátor
Josh Wood

Magyar kiadó
Reflexshop

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Cat Lady – Boldogságdoboz (2020)

Cat Lady – Boldogságdoboz (2020) társasjáték

Tegnap kipróbáltam a Cat lady kiegészítőjét, a Boldogságdobozt, ma meg a solo módot.
Picit szomorú voltam tegnap, mert mi ketten játszuk a legtöbbet és ahhoz nem adott túl sok újdonságot a kieg., de pont ezért kíváncsi voltam az egyszemélyesre.
Applikáción is sokat játszom egyedül, így nem tudtam, ad-e annyit, hogy egyedül elővegyem magát a játékot. Határozottan azt tudom mondani, hogy igen, tetszett, elővenném. Teljesen más élmény elővenni magát a társast és fizikailag pakolni a kártyákat, elemeket. De ez mindig így van, jó az app, de élőben minden jobb. Az alternatív játékost sem vészes irányítani, csak meg kell szokni. Szóval ez a mód határozottan tetszett. ☺️
Viszont akik többségében ketten játszák és nem érdekli őket a solo, nem tudom, hogy megéri-e megvenniük ezt a kieget.
Az 5-6 főre bővítés viszont nagyobb társaságoknak, családoknak nagyon csábító. Jók az új fajta kártyák, a csemegék. A közös célok meg wow. Baromi jó ötlet volt egy fél koop mód hozzá. ☺️ A pontozófüzetnek iszonyatosan örültem.
Ha meg kiveszi az ember a papír insertet, az egyik dobozba belefér minden. Olyan feleslegesnek érzem mindig, hogy ekkora dobozba adnak ki egy kieget, de tudom, így eladhatóbb. Nekem pazarlás.
Mi nagyon szeretjük ezt a játékot, szóval azt hiszem, megtartjuk a kiegészítőt is. Főleg mivel én egyedül is szoktam játszani.
Az alternatív játékos elvert, egy ponton múlott a döntetlen, szóval van kihívás benne. Sőt, lehet nehezíteni is.

Imma 
Cat Lady – Boldogságdoboz (2020)

Cat Lady – Boldogságdoboz (2020) társasjáték

Ajánlom azoknak, akik szeretnének a Cat Lady-vel egyedül, vagy akár 5-6 fős társasággal játszani, és azoknak, akiket érdekel egy kis dobozba kuporodós vagy jutifalatos megbolondítása a játéknak. Nekem a dobozos rész kifejezetten tetszik, csak azt sajnálom, hogy olyan kevés van belőle. Jó, hogy jött egy-két új speciális kártya és macska is. Ezt a kiegészítőt szerintem jól eltalálták. Ja! A pontozólapkákért örök hála.


Hasonló játékok címkék alapján