Múzsa: Sugallatok (2017)

társasjáték 10 7
Muse: Awakenings
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 2–12

Talán a megélt csaták dicső emlékei, vagy a gondtalan tánc szerelmed oldalán, tán a búcsú, a gyász, vagy pont a nevetés, a csillagok állása, vagy a pengő líra dallama… ki tudja mi, de megihletett. Homlokon csókolt egy játékos múzsa. Mutasd hát meg, mi az… mi a kapott kártyán… [tovább]

Videók

magyar

Képek 5

Hirdetés

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Múzsa: Sugallatok (2017)

Múzsa: Sugallatok (2017) társasjáték

Régen játszottam vele és most újra előkerült. Engem feszéjez inkább, sokszor lövésem sincs, mit csináljak. Persze ez egy parti játék, el kéne engedni, csak lazán. De sajna nem érzem ezt annyira. Mindenestre szép.

desertangelable 
Múzsa: Sugallatok (2017)

Múzsa: Sugallatok (2017) társasjáték

Nem tudom mennyi bőrt lehet még lehúzni a Dixitről, de kimeríthetetlen forrásnak tűnik. Összességében tök ugyanaz azzal a különbséggel, hogy némileg irányított az assziciáció, és egyben a hátránya az előnye is, bármelyik dixit kártya csomaggal kombinálható.
Játszottuk hárman, amikor igazság szerint egyének voltunk és a másik két félnek magyaráztunk vagy éppen mutogattunk, és játszottuk csapatokban is, amikor a másik csapat múzsájának kellett kiválasztani a kártyát és a feladatot, amit aztán ő elmutogat vagy magyaráz a csapattársainak. Nem is kérdés, hogy csapatban jobb volt, mert a szivatás volt a lényeg, ami aztán vagy bejött vagy nem. Egy idő után az összes kártyát látván jól meg lehet vezetni a múzsát, de kell egy pár kör, mire ez körvonalazódik.
Összességében szórakoztatónak tartom, viszont az újrajátszhatóságával ugynaz a bajom, mint a többi Dixit játékkal, egy idő után unalmassá válnak ugyanazok a kártyák.

piciszusz 
Múzsa: Sugallatok (2017)

Múzsa: Sugallatok (2017) társasjáték

Ádám szülinapjára vettem meg és csak most volt időnk kipróbálni. Nagyon jópofa játék, a dixithez hasonlít, csak van egy kis csavar benne, hogy a másik csapat mondja meg melyik kártyát és hogyan kell elmagyaráznod, elfütyülnöd vagy éppen elmutogatnod. A kártyák nagyon igényesek, biztos fogunk még vele játszani.

Annamarie 
Múzsa: Sugallatok (2017)

Múzsa: Sugallatok (2017) társasjáték

Kettesben játszottuk most, de többen szerintem jobb lehet.
Picit aggódom, hogy hamar kijátszható.
Egyébként érdekes asszociációs játék. Szép kivitelezés.


Hasonló játékok címkék alapján