Árész-expedíció: Krízishelyzet (2022)

társasjáték 14 2
Játékidő: 60 perc · Játékosok száma: 1–4

Egy C-osztályú aszteroida csapódott Valles Marineristől 50 méterre a bolyóba. Az infrastruktúrát a földel tette egyenlővé, a porfelhő mindent befed, a levegő belélegezhetetlen, a készleteink nem elegendőek az evkuálásra. Ha valaki fogja ezt a jelet, küldjön segítséget!

A Krízishelyzet… [tovább]

Képek 5

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Árész-expedíció: Krízishelyzet (2022)

Árész-expedíció: Krízishelyzet (2022) társasjáték

Nagyon jó kieg lett. Szerintem az alapjáték koop veriója is jó, de ez nekem sokkal jobban tetszik. Mind a kettő nehéz persze, de ez sokkal izgalmasabb, még jobban bele tudom élni magamat. Plusz a MI, mint plusz harmadik fő egy plusz fázissal sokat segít a haladásban.
A történet alapja, hogy a már terraformált marson egy természeti katasztófa miatt krízishelyzet alakul ki és próbáljuk a globális jellemzőket a maxon tartani, visszatornázni.
Nyilván szeretünk szenvedni a barátnőmmel, így a krízis szó hallatán azonnal felkaptuk a fejünket, hogy ez nekünk kell. :D Amint lehetett, ki is próbáltuk. Lehet nem ártott volna előtte átnézni a kártyákat, hogy milyen kínok várnak majd ránk… Sebaj, szeretünk szenvedni, vakon mentünk bele… :D Hát egy kríziskártya és bebukjuk. A fő, hogy sikerült és már ismerjük a kártyákat.
És itt érzek talán egy kis gyengeséget, hogy minden játékosszámnál fix krízispakli van. Pár kártya kerül csak ki vakon, de a többi tudható, csak az előkerülésük lehet más. Ott is van egy rétegrend, hogy ahogy haladunk, egyre durvább, szóval annyira nem lesz majd váratlan idővel. Tehát szerintem az újrajátszhatósága, a változatossága nem tudom milyen lesz hosszú távon. Nyilván sok minden függ attól, milyen projektkártyákat húzunk, stb. De azért ez picit szerintem a gyengébb része a dolognak.
Alapvetően viszont szuper kieg lett, nekünk nagyon tetszik. És ha nem is minden nap vesszük elő, mindig szívesen játszunk majd vele.


Hasonló játékok címkék alapján