It Takes Two (2021)

videojáték 9

Az It Takes Two Cody és May történetét követi, akik éppen válásra készülnek, miután a mindennapi élet nehézségei tönkretették a párkapcsolatukat. A cselekmény ennek a nehéz időszaknak a legfájdalmasabb tetőpontján veszi fel a fonalat, amikor is a páros asztalhoz ül a fiatal kislányukkal, hogy… [tovább]

Videók

angol · angol

Most játszik vele 4

Kedvencelte 5

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

piciszusz 
It Takes Two (2021)

It Takes Two (2021) videojáték

Ez a világ legcukibb játéka! Kb 3 órája nyomjuk, pedig nem szeretem és nem is vagyok jó az ügyességi játékokban.
szerk. végigjátszottuk, kb 8 óra alatt lehet teljesíteni az egészet. A sztori kiszámítható, de iszonyat aranyos, a játék pedig brutál jól ki van találva, tényleg össze kell dolgozni és csak úgy lehet megcsinálni.

Kitäna 
It Takes Two (2021)

It Takes Two (2021) videojáték

Egyszerűen zseniális, a grafika, ahogy meg vannak modellezve ezek az apró dolgok körülöttünk, hogy minden mindennel összefügghet, rég lattam ilyen kidolgozott puzzle játékot, és a történet vezetésről nem is beszélve.
Le a kalappal a készítők előtt, nagyon jól szórakoztunk. És nem egy elhanyagolható mondandója van mellékesen. Egy kicsit sem ereztem ebben semmi klisét.
Nem hiába látszik, hogy a way out fejlesztői állnak az egész mögött :)

Victorious 
It Takes Two (2021)

It Takes Two (2021) videojáték

Sajna (egyelőre) csak végigjátszást néztem róla így nem csillagoznám.
Viszont lenyűgöző játék. Tényleg nagyban épít az összedolgozásra,remekül vegyíti a különféle játékelemeket. A történet és a karakterek fantasztikusak, tud nagyon humoros és drámai is lenni. Talán az első fele ( spoiler ) jobban tetszett, de az utána levő rész sem volt rossz.
Így tényleges játszás nélkül is bátran ajánlom mindenkinek, akinek van egy társa akivel végigvigye.

Rémálom 
It Takes Two (2021)

It Takes Two (2021) videojáték

Pro:
● Remek audio-vizuális élmény. Imádtam a zenét, a pályák remekül vannak megtervezve (szórakoztatóak, színesek), élvezet volt a fősztorin kívül is körbenézni, megtalálni a vicces, nyomkodható elemeket (a bogár wellnes központ és a cápás medence nagy kedvenc :D).
● Mivel az egész játék co-op, ezért nem csoda, hogy zseniálisan van összerakva: Tényleg együtt kell dolgozni, nem úgy, mint az Unravel 2-nél, ahol sokszor az egyik fél lehetett passzív (ami lehet előnyös gyerekeknél vagy kevésbé játékképes embereknél, de na). A puzzle-ök, az egymást segítő platformerkedés, a közös boss fightok, minden rendkívül jól meg van tervezve, nem unalmas, pont eléggé változatos, mindig új képességeket kell használni pályánként.
● Az ötletes játékelemek: Egy kis izometrikus klasszikus fantasy, kicsit Diablo-hatással, egy kis Mortal Kombat.
● A minijátékok/versenyek.
● A boss fightok! Imádtam, hogy tényleg co-op, és a legtöbbje kellemes kihívást jelent.
● A mellékkarakterek cukik! A gluténmentes bogár, Cutie és a poszméh, a békák nagy kedvencek lettek. Meg a katona mókusok. :DDD
● A történet rendben van, noha a főszereplőink eléggé a saját világukba fordult, nem feltétlen szerethető karakterek.

Kontra:
● Rövid – bár a történet így nincs elnyújtva, de játékos szemmel nekem hiányzott még pár pálya.
● Néhány boss vagy küzdelem csak úgy van, szinte semmit nem kell csinálni (Octopus), ami furán vázlatosnak hatott a többi remekül designolt harc mellett.
● Néha nem engedi a játék, hogy újrapróbáld a platform részeket, amit elbuktál, hanem simán előrébb rak. :( Tudom, hogy béna vagyok, de na.
● Néhány történeti rész csak cutscene, ami igazán lehetett volna játékelem (May nagy pillanata, az órás fightnál pl. lehetett volna interaktívabb a játék.)
● Az emberek animációja hagy maga után kivetnivalót, látszik, hogy ezekbe a cinematicokba nem öltek nagyon sok energiát. Rose halott animált tekintete azóta is kísért.

Játékidő: 12.5 óra


Hasonló játékok címkék alapján