Resident Evil 7: Biohazard (2017)

videojáték 19

Most játszik vele 2

Kedvencelte 10

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Near 
Resident Evil 7: Biohazard (2017)

Resident Evil 7: Biohazard (2017) videojáték

Sokat elárul, ha azt mondom, ez a játék adta meg az utolsó lökést, hogy végre gépet újítsak/váltsak. Egyszerűen ezt játszanom kellett! Amúgy is oda vagyok #szinte# az egész Resident Evil sorozatért. Igaz, nálam az annyit szidott 5. résszel kezdődött minden.
Én mondom nektek, ez a rész maga a tökély! Igen, néhol nagyon vezetett és „cső” az egész, főleg eleinte, de utána szépen kiszélesedik a hely és gondolkoznod kell. Igen. Muszáj. Nem csak olyan apróságok miatt, hogy megszerezz egy plusz adag töltényt, hanem azért is, hogy ki tudja jutni a szobából, be tudj menni egy lezárt részre és néhol vissza kell menned egyetlen kulccsal a játék legelejére.
Lőszerrel és mindennel muszáj spórolnod. Alig van helyed, mégis muszáj megfontolnod, mit használsz el és mit tartasz meg későbbre. Van, ahol ha tudod, ki kell kerülnöd az ellenfelet, mert egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy lőszert pazarolj… kiskéssel pedig nekimenni közel öngyilkosság.
Az egész mellé pedig tökéletes az atmoszféra, ijesztő… és nem csak azért, mert bedob valamit eléd – bár nagyon sokszor eljátssza –, hanem a környezet miatt, a zenék, a fények, a – talán – semmit nem jelentő hangok.
Azt hiszem mondhatom, hogy tűkön ülve várom a DLC-ket. spoiler

LoneWolf 
Resident Evil 7: Biohazard (2017)

Resident Evil 7: Biohazard (2017) videojáték

Ahhoz képest, hogy hetekkel ezelőtt is még azt mondogattam: „Ezzel sosem fogok játszani.”, az REVIII előzetese meggyőzött, hogy mégis szerezzem be és fussak neki. Nem volt könnyű menet. Háromszor kapcsoltam ki a játékot, mielőtt be mertem menni a házba, de onnantól egyszerűen magával rántott. Rengetegszer frászt kaptam, több ajtót is parázva nyitottam ki, szenvedtem a lőszer hiánnyal és olykor tényleg a futás volt a legjobb megoldás egy-egy helyzetben. Végig izzadt a tenyerem, szóval az alapjáték befejezése után azt kell mondjam, hogy az RE valóban visszatért az igazi, rettegős horror műfajú elődeihez, amin az FPS nézet csak javított. Kíváncsian, és hasonlóan félve ülök majd neki a kiegészítő sztoriknak is, de föl kell készülnöm a folytatás megjelenéséig, ami ugyan még minimum 1 év, de akkor sem árt behozni a lemaradást. ui.: A két pont levonás a hajós rész vontatottságának és sivárságának szól.

3 hozzászólás
Anonymusx 
Resident Evil 7: Biohazard (2017)

Resident Evil 7: Biohazard (2017) videojáték

A játék vége fele a másik helyszín nem tetszett annyira, ezért csak 9 pont.

/ a Kártyás és a nightmare dlc-ket feladtam, nem sikerült, nem akartam beléjük túl sok órát tenni. /


Hasonló játékok címkék alapján