Resident Evil 7: Biohazard (2017) videojáték 6

Hirdetés
Resident Evil 7: Biohazard (2017)

Platformok

Kedvencelte 3

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Near 
Resident Evil 7: Biohazard (2017)

Resident Evil 7: Biohazard (2017) videojáték

Sokat elárul, ha azt mondom, ez a játék adta meg az utolsó lökést, hogy végre gépet újítsak/váltsak. Egyszerűen ezt játszanom kellett! Amúgy is oda vagyok #szinte# az egész Resident Evil sorozatért. Igaz, nálam az annyit szidott 5. résszel kezdődött minden.
Én mondom nektek, ez a rész maga a tökély! Igen, néhol nagyon vezetett és „cső” az egész, főleg eleinte, de utána szépen kiszélesedik a hely és gondolkoznod kell. Igen. Muszáj. Nem csak olyan apróságok miatt, hogy megszerezz egy plusz adag töltényt, hanem azért is, hogy ki tudja jutni a szobából, be tudj menni egy lezárt részre és néhol vissza kell menned egyetlen kulccsal a játék legelejére.
Lőszerrel és mindennel muszáj spórolnod. Alig van helyed, mégis muszáj megfontolnod, mit használsz el és mit tartasz meg későbbre. Van, ahol ha tudod, ki kell kerülnöd az ellenfelet, mert egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy lőszert pazarolj… kiskéssel pedig nekimenni közel öngyilkosság.
Az egész mellé pedig tökéletes az atmoszféra, ijesztő… és nem csak azért, mert bedob valamit eléd – bár nagyon sokszor eljátssza –, hanem a környezet miatt, a zenék, a fények, a – talán – semmit nem jelentő hangok.
Azt hiszem mondhatom, hogy tűkön ülve várom a DLC-ket. spoiler


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján