Unmatched: Legendák ligája – Első felvonás (2019)

társasjáték 8 6
Unmatched: Battle of Legends, Volume One
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 2–4

Ebben az akciódús taktikai játékban minden játékos egy ismert, legendás harcos bőrébe bújhat, hogy hírnévre és dicsőségre tegyen szert, miközben összemérik egymással erőiket.
Az izgalom a tetőfokára hág, a legendák egymásnak feszülnek az arénában. Artúr király elsöprő csapásokkal tör… [tovább]

Videók

magyar
magyar
magyar
magyar

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

ncsn87 

Eddig a Bigfootos kieggel játszottam, de tetszik, hogy itt négyféle karakter van, nagyobb a variációk száma ezáltal.
Aszimmetrikus játék. Két csapat csap össze más-más tulajdonságokkal. Szuper a grafika, nagyon adja ezt a csata hangulatot. Minik is vannak benne. Alapvetően nem nehéz. Ha megtanultad a kártyák tulajdonságait, tényleg hamar lemegy egy játék. Ajánlom azoknak. akik szeretik az ilyen típusú konfrontatív játékokat.
A doboz inserje maga a tökély, mindennek megvan a helye és a kártyák védőzve is beférnek.

desertangelable 

Sokkal jobban szeretem ezt a játékot, mint gondoltam, hogy szeretni fogom. A komponensek tökéletesek, kidolgozottak a minik, jó érzés fogni a segítőket, és a kártyák tapintását is imádom…a tökéletes insertről már ne is beszéljek. Ez a játék úgy profi ahogy van. Azt meg különösen értékelem, hogy a sorozat többi részével szabadon kombinálható a játék mind a karakterek, mind a játéktábla tekintetében, az pedig, hogy sokak szerint egy-két karakter erősebb a másiknál semmit nem ront az értékéből, annál nagyobb kihívás megverni az erősebbeket. :)


Hasonló játékok címkék alapján