Titanfall 2 (2016)

videojáték 16 12

A Titanfall 2 egy FPS játék, a Respawn Entertainment által fejlesztve és az Electronic Arts által kiadva. A Titanfall (2014) folytatása. Az egyjátékos kampány központi témája egy egyszerű katona, aki arra vágyik, hogy egy titán pilóta legyen, de még képzetlen ehhez. Ám a sors mást… [tovább]

Képek 5

Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Vladi 
Titanfall 2 (2016)

Titanfall 2 (2016) videojáték

Három nap alatt végignyomtam a kampányt, nagyon pörgős, profin összerakott játék, változatos, bár innen-onnan már ismert játékelemekkel (pl. a falfutás, ami az egyik legszervesebb része ennek a játéknak a Ninja Gaidenekből köszön vissza), és elég elcsépelt, de azért hangulatos sztorival, ami jól kiszolgálja a játékmenetet.
Nem szoktam multizni, de egy trófea miatt kipróbáltam, és azt kell mondjam, le voltam nyűgözve, az iszonyú jó lett, úgyhogy saját magam megdöbbenésére is azt kell mondjam, azt még fogom játszani.
És ami nekem személy szerint hatalmas sikerélmény, hogy ez az FPS lett az első, amit kontrollerrel végignyomtam, és azt hiszem a végére jobb lettem a kontrolleres irányítással, mint az egér-billentyűzet kombóval. Úgy szedtem le az ellenfeleket a multiban, hogy magam sem hittem el.
UPDATE: Másfél évvel később PC-n is végigjátszottam, annyi minden történt ezalatt a gaming pályafutásomban, hogy ez sokkal hosszabb időnek tűnik. Most hard nehézségen vittem végig, ez nagyon könnyű volt nekem többnyire, szóval majd master szinten is tervezem végigjátszani.
UPDATE (2021.05.15.): Master nehézségen is végigjátszottam.

Dubovszki_Martin 
Titanfall 2 (2016)

Titanfall 2 (2016) videojáték

Amikor szerdán, hajlani egykor a „na még egy kört, aztán megyek tényleg aludni” mondatfoszlány már számolatlanul sokszor elhangzik a fejedben, csak, hogy utána még egy kicsit tovább maradj a szervereken, az már jelent valamit.
A tavalyi év FPS-e. Remek egyjátékos kampány, még jobb többjátékos mód, ingyenes tényleges tartalmak (skineket ebben az esetben is lehet pénzért venni).

"Régen elmúltak már azok az idők, amikor az éjszakai pihenésre szánt órák jelentős hányadát áldoztam be egy játék kedvéért, különösen, ha a játék történetesen a multiplayer-re van kihegyezve. Legutóbb a Call of Duty 4: Modern Warfare volt ilyen. Így nem meglepő, hogy amikor Vince Zampella és csapata kiválva az Infinity Ward-ból megalkották a Titanfall-t, a hype train-re jegyet váltva beszereztem azt.

Sajnos azonban nem lett átütő siker. Idővel a szerverek kiűrültek, az egyjátékos kampány hiánya pedig csak tovább rontott a helyzeten, hiszen jelentős vásárló tábortól fosztotta meg magát a játék ennek hiánya miatt. Ám szerencsére a Respawn Entertainment tanul a saját hibáiból: a Titanfall 2 egy rendkívül szórakoztató egyjátékos módot kapott, a többjátékos rész pedig még tovább finomodott. (…)"

Bővebben: http://sfmag.hu/2017/02/13/titanfall-2/


Hasonló játékok címkék alapján