Star Wars: Battlefront II (2017)

videójáték 16 13

Idézd meg gyerekkorod a Star Wars: Battlefront II segítségével, mely a nagy sikerű első rész nyomvonalán haladva immár sztori móddal felvértezve enged betekintést a sötét és világos oldal küzdelmébe.

A több, mint 13 millió példányban elkelt Star Wars Battlefront 2017-ben megkapja jól… [tovább]

Star Wars: Battlefront II - Elite Trooper Deluxe Edition2017
Star Wars: Battlefront II - Celebration Edition2019

Videók

magyar
Hirdetés

Most játszik vele 4

Kedvencelte 3

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

MewIchigo_Fan_Daniel 
Star Wars: Battlefront II (2017)

Star Wars: Battlefront II (2017) videójáték

Nagyon sajnálom, hogy ennyi csillagot le kell vonjak ennél az értékelésnél.
A történet rendben volt. Jó volt megismerni ezt a kis melléktörténetet, ami elég komolyan kapcsolódott pl. a 7. részhez. :)
A grafika gyönyörű volt. A karakterek csodaszépen ki lettek dolgozva. A zene szokásosan hozta a színvonalat, mivel… mégis csak Star Wars. Nem voltak ismeretlen zenék benne.
Deee… ennyi.
Mivel a DICE keze is benne volt a fejlesztésben, persze, hogy egyedül kellett végig szívni. Hiába volt az ember mellé rakva a játék 90%-ban egy társ…. ha lőtt is -amellett, hogy szaladgált, mint fing a gatyában- semmit sem ért. Tűrte, hogy lövik. Közben persze a 30+ ellenség bekerített és szépen kinyírt…. A Battlefield-ben sem bírtam ezt és ott is sokszor emiatt kapott el az idegbaj… -.-
És a bugok…. Nagyon sok helyen annyi bug volt….. Volt olyan rész, ahol az előző „checkpoint”-ot kellett betöltenem, mert konkrétan belebugzódtam a talajba és… annyi. -.-""
De volt, ahol a rohamosztagosok „elbújtak” valami mögött, aztán mint a fából készült tyúkok bukkantak fel tized másodpercenként és buktak vissza, esélyt sem adva a normális játéknak. :”)
Azt hiszem ennyi. o.O
*o*o* A továbbiakban majd nekiállunk Öcsémmel a kooperatív módnak. Azután talán még kiegészítem az értékelést, de mivel az már talán nem kapcsolódik magához a sztorihoz, így nem biztos.*o*o*

1 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján