The Elder Scrolls Online (2014)

videójáték 18 8
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited2015
Hirdetés

Most játszik vele 5

Kedvencelte 5

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Ronna 
The Elder Scrolls Online (2014)

The Elder Scrolls Online (2014) videójáték

Az ESO előtt huzamosabb ideig csak a WoW-val játszottam, de volt egy törésem az új kiegészítő miatt és azt gondoltam, hogy magamnak és a WoW-nak is teszek egy szívességet azzal, ha ezután hanyagolom.
Az ESO-ban nincs olyan jellegű előfizetés, mint a WoW-ban (van ugyan ESO+ előfizetés, de az nem előfeltétele annak, hogy a karaktereddel egy bizonyos level fölé emelkedhess), úgyhogy az én szimpátiámat rögtön elnyerte (nálam a WoW-os előfizetés lényegében egy kisebb függőséget alakított ki, az ESO mellett sokkal több időt szánok más játékokra és a többi hobbimra is).
Bevallom a WoW-ban a kalandozásaim során nem igazán olvastam el a küldetések szövegét… de az ESO-ban, ahol egyébként dialógot folytatunk a küldetésadókkal, elkezdett érdekelni, hogy miért „ugráltatnak” annyit. Még így is rengetek könyv, üzenet és naplóbejegyzés van, amit nem olvasok el, de most már igyekszem lépést tartani a történésekkel. A kedvenc helyem most Stonefalls, ahol Tanval Indoril történetével ismerkedhetünk meg (de nagyon szeretem még Vvardenfell-t, Coldharbour-t és Rivenspire-t is).
Az is nagyon szimpatikus, hogy korlátozva van, hogy hány képességet tudsz aktívan használni, így jól át kell gondolni, hogy mire van szükséged. Itt a képességeket nem csak az befolyásolja, hogy milyen class-t választasz az elején, rengeteg más tényező is van (például hogy milyen ruházatot viselsz, vagy milyen fegyvered van, vagy ha vámpírrá változtatnak, akkor azért is kapsz új képességeket, nem is beszélve a Guild tagságokkal járó képességekről).
Amit nagyon szeretek még, az maga a harcmód, mert kalkulálni kell azzal, hogy az ellenfél támadását kivédd és utána jól meg kell suhintani. Ha pedig olyan támadást indítanak ellened, amit nem lehet kivédeni, akkor mihamarabb el kell állni az útjából. Ha több ellenféllel harcolsz egyszerre, van hogy tudatosan megpróbálnak bekeríteni.
Amiről még szót szeretnék ejteni, az a Twitch Drop. Bizonyos stream-ek megtekintése után lehet ládikót szerezni, amiben ugyan mount/pet vagy hasonló értékes holmi tényleg csak nagyon ritkán van, de a felesleges cuccokat be lehet törni és ha elég kitartóan gyűjtögetünk, azt be lehet váltani elég pöpec dolgokra is a „Crown Crates” menü pontban.

Lunemorte 
The Elder Scrolls Online (2014)

The Elder Scrolls Online (2014) videójáték

Jó, de egy idő után unalmas, főleg ha egyedül játszol.

MóroczMárk 
The Elder Scrolls Online (2014)

The Elder Scrolls Online (2014) videójáték

Hát én megpróbáltam de olyan gagyi az irányítás meg a motor hogy egyszerűen nem bírtam többet egy óránál :(
Viszont az OST csodálatos


Folytatása

The Elder Scrolls: Legends (2016) videójáték

Összehasonlítás

The Elder Scrolls


Népszerű idézetek

Lunemorte 

I feel a darkness in my heart. A weight on my soul. I do not know how long this emptiness will remain.

The Elder Scrolls Online (2014) videójáték


Hasonló játékok címkék alapján