Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

LeaIris2001 
Marvel's Avengers (2020)

Marvel's Avengers (2020) videojáték

Őszintén, nem lett akkora katasztrófa, mint azt a béta utan megjósolták, sőt. Igazából a béta alapján pont ilyesmire számítottam. Az irányítás sokkal kiforrottabb, könnyebb, nem csoda az a 10 gigas day one patch… ÉS kedves Iron Man barátunkat sem rémálom irányítani, bár elsőre nem igazán könnyű. Viszont szeretem benne ezt, mivel nyilván nem sétagalopp irányítani a páncélt sem.
A sztori tetszett, bár nem ez az az a játék, amelyik meg fogja váltani a világot, ám az én elvárásaim nem is ezen a szinten voltak. Igazából pont azt kaptam, amire számítottam, egy ütős, de rövid sztorit, amit azért sajnálok, mert én szívem szerint még igényeltem volna kicsit többet, azonban megértem, miért van ez.
A béta valóban csak összevágott mission-halmaz volt, abban a kontextusban gyakorlatilag semmi közük egymáshoz, a történet ennél azért kidolgozottabb.
Viszont, csak hogy panaszkodjak is, csak azért 8/10, mert továbbra is egyes enemy sequenceknél túlzsúfolt a képernyő, auto lock-on nincs, manuális, és azt is minden enemy halál után nyomogatni kell, ami rém idegesítő tud lenni. Ezek miatt pedig néha sima wavekben megmurgyeltem nem egyszer – ám azért hozzáteszem, ez az én hibám is, nem vagyok túl ügyes.
Ezen kívül csak azt sajnálom, hogy kb 10 óra a main kampány, én még elviseltem volna pár órát, de műfaji kikötés, azt hiszem, kisse hack n slash a téma, ezért is túlzsúfolt néha a képernyő.
Az online részével és a mellékküldikkel nem nagyon foglalkoztam, talán majd később, ezekről nem is tudok nyilatkozni.
Összeséggében szerintem egy teljesen korrekt játék, nem egy game of the year, de azért elég ütős. Nyilván van még mit csiszolni rajta, és mivel a sztori úgy fejeződött be, hogy második részt is várhatunk, ezért remélem, a fejlesztők tanulnak ezekből a dolgokból. Viszont mindennek ellenére élvezetes, a karakterek jók voltak, midegyikük hű volt öngmagához, Khamalát is megszerettem, pedig egyébként nem állt közel hozzám.
Plusz pont az MCU-s idézetekért, azért kicsit megdobogtatták a szívemet.
Egyszóval, akinek nem tetszett a béta, szerintem simán adhat neki mégegy esélyt, mert igazából elég messze áll tőle, sok mindenen javítottak, és egész korrekt kis game lett.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján