Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

majoros 
The Blackwell Epiphany (2014)

The Blackwell Epiphany (2014) videójáték

Egy 8 éves utazás végére értünk. (2006 és 2014 között jelentek meg az epizódok, nem irigylem azokat akik megjelenéskor játszottak velük.)
Nehéz spoilermentesen írni a befejezésről, legyen elég annyi, hogy végre minden értelmet nyer és minden szál elvarrásra kerül. Játékmechanikailag is ez a legjobb rész, végre automatizáltak pár dolgot, amelyek a korábbi részekben ismétlődőek/frusztrálóak voltak.
Az különösen tetszett a sorozatban, hogy – a második részt leszámítva – mindig a (megjelenéskori) jelenben játszódik és ehhez igazodnak a felszereléseink is (jegyzetfüzet – számítógép – okostelefon).
Sajnos egy-két párbeszéd kimenetelétől eltekintve, nem igazán van kihatásunk a történetre, így sok újdonság nem marad egy második végigjátszásra, de legalább az audiokommentár miatt érdemes lehet nekifutni mégegyszer.

ChEebor 
The Blackwell Epiphany (2014)

The Blackwell Epiphany (2014) videójáték

És ennek is vége. Ami kár, mert minden egyszerűsége ellenére is jó kis utazás volt, oly sok tragédiával és egyre sötétebb történetekkel. Ami azt illeti, ez az utolsó rész tényleg izgalmas volt, hiszen már a legelején kiderül, hogy immár még a szellemek sincsenek biztonságban. A grafika most is nagyon jó, habár nekem ezek az új, nagyon realisztikusra álmodott arcképek nem tetszenek, a Convergence és a Deception ebben jobb volt. A hangok szerencsére kárpótolnak ezért is. Azt hiszem, ez a játék volt a leghosszabb a sorozatban, de szerencsére sehol sem éreztem, hogy elnyújtanák, pont jó volt így. Minden kérdésre választ kapunk a játék végére, nincs több részeken átívelő rejtély sem. Nekem a vége nem annyira tetszett, de minden más tökéletes benne. Ha a sorozat egészéről beszélünk, igazából az is teljesen korrekt. A játék kivitelezése is minden részben fejlődik, a benne található technológiai fejlettség pedig tökéletesen kivitelezett. Nagyon bejött, hogy az elején a telefonhoz kell visszamenni, a harmadik részben is mindig haza kell ugrani a számítógéphez, de az utolsó két részben már mobiltelefonunkon intézünk mindent. A történet jól összeszedett, az első négy rész sok mindent nyitva hagy, ami miatt kíváncsiak vagyunk a következőre, itt teljes lezárást kapunk. Az egész játékból árad a szomorú, de mégis megnyugtató hangulat, minden szellemmel és pont ezek kiterjesztésével az egész sorozat is így működik. spoiler Szóval az egész sorozat kiváló, még ha az első két rész kicsit kezdetlegesre is sikerült, de értelemszerűen érdemes mind az öt részt végigjátszani, sorrendben.


Hasonló játékok címkék alapján