Stone Age (2008)

társasjáték 10 17
Játékidő: 90 perc · Játékosok száma: 2–4

A kőkori túlélés nem volt egyszerű feladat. A törzseknek vadászniuk kellett, kunyhókat építeni, tüzelőt gyűjteni a hidegebb hónapokra. A civilizáció még gyerekcipőben járt, az eszközök kezdetlegesek. Az egymás mellett élő törzsek kevés nyersanyagon osztozhattak, így a túlélésért folytatott harc… [tovább]

Videók

magyar
magyar
magyar
magyar

Képek 3

Kedvencelte 3

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Rendbonto 
Stone Age (2008)

Stone Age (2008) társasjáték

Szeretem a fejlődős/pontgyűjtős társasokat, főleg ha igényesen meg vannak csinálva, nincsenek túl bonyolítva, és jó a kiegyensúlyozásuk. Úgy érzem ezeket a Stone age-től megkaptam. Logikusan felépített játék, amiben egészen a játék végéig lehet versenyezni a győzelemért.
Azt nem tudom sok játék után is le tudna-e kötni, de egy-két alkalomra kitűnő választás.

ncsn87 
Stone Age (2008)

Stone Age (2008) társasjáték

Nagyon szuper, könnyű stratégiai társasjáték. Imádom a kinézetét is, szerintem csodaszép. Van benne szerencsefaktor, de a szerszámokkal ez kiküszöbölhető részben. Teljesen megvan ez az őskori hangulata. Mindenkinek szívből ajánlom.

venna 
Stone Age (2008)

Stone Age (2008) társasjáték

Nagyon szeretem ezt a játékot. Ha ügyes emberekkel veszed körül magad, akkor meg kell mozgatnod az agytekervényeidet ahhoz, hogy kialakítsd a helyes stratégiát. (Egyébként vannak olyanok, amikkel jó eséllyel nyerni fogsz… spoiler)
Szépen kidolgozott, jó játékról van szó, amit érdemes kipróbálni. Olyanoknak is élvezhető lehet, akik egyébként nem szeretik a stratégiai játékokat, mert érdekes küzdeni az adott játékban kialakított célodért. Plusz a szerencsefaktor is szórakoztatóvá teszi.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján