Finca (2009)

társasjáték 10 16
Játékidő: 45 perc · Játékosok száma: 2–4

A játékosok igyekeznek begyűjteni és leszállítani Mallorca gyümölcseit (narancs, citrom, szőlő, füge és olíva) a dolgozóik lehelyezésével és mozgatásával. A játék során folyamatosan változnak a sziget különböző területein az igények. A társasjáték célja az, hogy a gyümölcseink lehető… [tovább]

Finca2018

Videók

magyar
angol

Képek 4

Hirdetés

Kedvencelte 8

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Finca (2009)

Finca (2009) társasjáték

Nagyon szuper, szép, gyorsan lejátszható, könnyed családi játék. Teljesen átjön a tematika, hogy gyümölcsöket szállítunk le rendelésre egy szigeten. Akár egy fáradt hétköznapon is szívesen elővesszük.

Timi98 
Finca (2009)

Finca (2009) társasjáték

Bár valószínűleg kicsiknek van, mi elég gyakran játszunk vele. Felnőttek is ugyanúgy élvezik, szép társas. Jó minőségűek a vastag lapok és tábla, meg persze a kis fagyümölcsök :)
Ha többször játszol vele, akkor ráérzel a lényegre és hogy milyen taktikát érdemes alkalmazni és onnantól kezdve könnyebb a győzelem.

Laszlo_Molnar 
Finca (2009)

Finca (2009) társasjáték

Gyűjts gyünölcsöket és szállítsd le őket Mallorca szigetén a különböző helyszínekre. Békés téma, színes fagyümölcsök gonosz(kodós), izgalmas kis játékot rejtenek. És nem első játék során mutatja meg az erejét – pár játszma után kimutatja a foga fehérjét és egyben a szépségét is.


Hasonló játékok címkék alapján