Spider-Man 2 (2023)

videójáték 6

A két Spider-Man, Peter Parker és Miles Morales visszatér a Marvel’s Spider-Man világának egy izgalmas, új kalandjában PS5 platformon.

Lendülj, ugorj, és használd az új hálószárnyakat a Marvel New Yorkjában való utazásodhoz. A Peter Parker és Miles Morales közötti gyors váltással… [tovább]

Videók

angol · angol
angol · angol
angol
angol · angol
angol
SzereplőSzinkronhang
Peter Parker / PókemberYuri Lowenthal
Miles Morales / PókemberNadji Jeter
VenomTony Todd
Kraven, a VadászJim Pirri
Harry OsbornGraham Phillips
Mary Jane WatsonLaura Bailey
Rio MoralesJacqueline Pinol
Martin Li / Mister NegativeStephen Oyoung
Norman OsbornMark Rolston
J. Jonah JamesonDarin De Paul
Ganke LeeGriffin Puatu
Yuriko Watanabe / WraithTara Platt
Curt Connors / GyíkMark Whitten
Felicia Hardy / Fekete MacskaErica Lindbeck
Hailey CooperNatasha Ofili
Quentin Beck / MysterioNoshir Dalal
Flint Marko / HomokemberLeandro Cano
Lonnie Lincoln / SírkőCorey Jones
Cletus KasadyChad Doreck
Aaron DavisIke Amadi
Mac Gargan / SkorpióJason Spisak
May néniNancy Linari
Jefferson DavisRussell Richardson
Danika HartAshly Burch
Otto OctaviusWilliam Salyers

Most játszik vele 3

Kedvencelte 5

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

Roboraptor 
Spider-Man 2 (2023)

Spider-Man 2 (2023) videójáték

A Marvel’s Spider-Man 2 a hibái ellenére is egy kitűnő folytatás. Az Insomniac Games továbbra is szeretettel és tisztelettel nyúlt a karakterekhez és egy olyan saját történetet alkotott, ami nagyon jól megragadja a falmászó(k) esszenciáját. Bár vannak benne apróbb narratív hibák, megoldások, itt-ott lehetne kidolgozottabb, de egy igazi Pókember kaland, ami egyszerre nyűgöz le az akcióval és tud emocionális aspektusból is szép lenni. Aki szerette az első részt, az ezt is élvezni fogja, de ha kicsit is olyan mint én, már nem fogja úgy elvarázsolni, mint ahogyan az első rész.

Teszt: https://www.roboraptor.hu/2023/10/16/pokember-marvels-s…

Rémálom 
Spider-Man 2 (2023)

Spider-Man 2 (2023) videójáték

A konkrét spoilereket jelöltem, de ha semmit nem akar valaki tudni a játékról, az ne olvassa el az értékelést, köszi!

Pro:
● Szokásos: Isteni a látványvilág, gyönyörű az art direction. Az akció set-piecek lélegzetelállítóak. A zene isteni. Kell is ezt ragozni?
● A gameplay extra fun! Imádtam az újított harcrendszert, bár a gadget wheel egyszerűbb, és őszintén alig használtam valamit, de kifejezetten tetszettek az új képességek, és a parry rendszer.
● Imádtam a dual finishereket Milesszal és Peterrel, és hogy ha random crime-nál vagyunk megjelenhet a másik Pókember, akivel kis cuki interakcióink is lehetnek. Ezekért éltem.
● A történet: Ez másról sem szól, mint Peterről és hogy milyen rosszul tud a kapcsolataival bánni, és mint valaki, aki imádja ennek az univerzumnak a szereplőit, nekem ez itt elég volt. Az érzelmi részek Miles & Peter között nagyon ott voltak. Miles saját története (már amikor előkerül) nagyon érzelmesre sikerült.
● A boss fightok: Sose vártam rendes boss fightokat ettől a játéktól, de az új rendszer és design nagyon bejött! A legjobb pillanatok voltak. Boss fight rangsorolás spoiler jel mögött, mert hátha valaki nem akarja ezeket tudni. spoiler

Kontra:
● Tudom nem lehet elvárni ezt, hiszen kell a gameplay miatt, de nekem ez a militarizált Kraven faction annyira nem jött be.
● A játék inkább sok wave fightot dob ránk, ha már annyi változatos enemy nincs. Néha, mivel elég furcsa volt az aiming pont a lényeges emberkére nem lehetett koncentrálni. Nem volt annyira megakasztó, de 1-2 frusztráló pillanatot okozott.
● Boss fightok a végén vannak back to back kb. Az első bemutató bosson kívül csak bőven a játék fele után kapjuk a következőt. Kicsit furának éreztem az ütemezést.
● Apropó ütemezés: A történet ütemezése… eh. Nagyon lassú és hosszú a bevezető, és bár imádtam a karaktereket és a kapcsolati drámájukat, azért elhúzottnak érzem Harry bemutatását. Főleg úgy, hogy nekem ez a karakter abszolút steril maradt. Tudom, hogy sokan megszerették, engem sajnos elkerült az egész. spoiler Miles az elején alig van, és bár tudom, hogy a side contentet bármikor nyomhattam volna vele, a főtörténetben valahogy nem sikerült annyira összefűzni a két Pókember szálát, mint ahogy szerették volna. Nem tudom a harmadik részre mit fognak ezzel kezdeni. spoiler
● Annyira bíztam az Insomniacban de nekem se Venom, se Kraven nem jött be mint gonosz. :( spoiler
spoiler

Megjegyzés: A side dolgokhoz én még nem nyúltam hozzá, de ahogy láttam nagy innováció ezen a téren nincs. De ha annyira kiemelkedő még felhúzhatok egy csillagot.

Utólagos hozzátoldás: Vannak nagyon érzelmes mellékküldetések, értékeltem, hogy a mellékgonoszok is a második esélyről szólnak, a küldetések pedig a gyászról, annak feldolgozásáról és a szeretteink elengedéséről és a bonyolult kapcsolatokról. Ugyanakkor… marha kevés. Látszik, hogy nagyon sok minden ki lett vágva (se social feed, se character bio, se podcast újrahallgatás, sőt a belebegtetett Peterrel lehet találkozni freeroamban sem igaz, ami nem tudom bug, vagy történeti oka van…), ezért nem kap több csillagot, mint 8. Remek játék tele technikai csúcsokkal, de… egy kicsit sekélyes.

Játékidő: 36 óra spectacular difficulty és 100% platina elég sok random mászkálással (ergo ennél sokkal rövidebb a játék :D)

1 hozzászólás

Hasonló játékok címkék alapján