The Amazing Spider-Man (2012)

videójáték 2
Hirdetés
The Amazing Spider-Man (2012)

Platformok

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

LoneWolf 
The Amazing Spider-Man (2012)

The Amazing Spider-Man (2012) videójáték

Filmhez kapcsolódó játékként nem is volt olyan rossz. Szépen továbbszőtte az első ASM történetét ezzel a hibrid vonallal, de ezáltal az összes klasszikus Pókember ellenség lényegében egy gyíkszerű szörny lett, még azok is, akik amúgy inkább valamilyen technikai kütyütől, vagy ruhától lettek erősebbek. (pl. Rhino és Skorpió) Rajtuk kívül olyan B-kategóriás gonoszokkal ütközünk meg, mint Vermin, Iguana, Piranha, vagy közülük talán a legismertebb Alistaire Smythe és az ő pókírtó robotjai. (Lizard / Connors és Black Cat is feltűnik a színen, de ők szerencsére nem változtak semmit.) Az ellenségek mellett a jelmezkínálat sem túl bőséges, melyek egy része csak DLC-ként elérhető. Megtalálható benne a Raimi féle alap, illetve fekete ruha, az ASM filmben először viselt utcai ruha, illetve egy félig pókká alakult, mutáns Pókember jelmez is. A DLC-kben amúgy főként challenge-eket találunk, illetve magunkra ölthetjük pár pálya erejéig Rhino, illetve Lizard szerepét, azonban a legkülönlegesebb mégis a Stan Lee DLC, melyben a nemrégiben elhunyt legenda képében hálóhintázhatunk New York utcáin.
A grafika ugyan csúnyán öregedett és akadnak technikai gondok a PC-s optimalizálással (Kissé darabos framerate még egy erősebb gépen is.) mégis szórakoztatónak találtam a harcrendszert, a mechanikákat és a hálóhintázás is elég közel állt már a jelenlegi szinthez. A bossfight-ok is igényeltek egy kis taktikát és itt sem maradtunk QTE-k nélkül néhány fontosabb megmozdulásnál.
Végeredményben közel sem tökéletes az ASM, de mindenképp egy kiemelkedőbb darab a filmes kínálatban és Pókember fanok simán tehetnek vele egy próbát, ha képesek elvonatkoztatni picit az Insomniac csodájától.


Folytatása

The Amazing Spider-Man 2 (2014) videójáték

Összehasonlítás

The Amazing Spider-Man


Hasonló játékok címkék alapján