Room 25 (2013)

társasjáték 10 8
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 1–6

Ebben a kooperatív játékban a játékosok csapdába estek egy börtönben, ahol minden szobának van négy ajtaja, ám úgy tűnik, kijárat sehol. A raboknak közösen kell dolgozniuk azon, hogy megtalálják a 25-ös szobát, ami állítólag a kijáratot rejti. Ám vannak a csapatban olyanok, akik valójában… [tovább]

Hirdetés
Room 25 (2013)

Más készítők
François Rouzé
Matagot

Kedvencelte 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

lilla_csanyi 
Room 25 (2013)

Room 25 (2013) társasjáték

A Kocka című filmet alapul véve kreáltak a készítők egy klisés karakterekkel operáló, de meglepően ötletes társasjátékot.
A kinézete 4/5, nem lélegzetelállítóan gyönyörű, de a szemnek kedves, szerethető.
A karakterek jól ki vannak balanszolva, és nagyon tetszik, hogy ezt a játékot egyaránt lehet kooperatív és versengő módban is játszani. Mondjuk nekünk kooperatívban is többször sikerült meghalni, úgyhogy nem tudom, van-e esély a győzelemre, ha nem dolgoztok össze. :)
A pálya random, ezért nincs két egyforma játék.
A szabályok egyszerűek és érthetőek, könnyű beletanulni, és táblás játékhoz képest pörgős is. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

ncsn87 
Room 25 (2013)

Room 25 (2013) társasjáték

A Kocka című filmen alapszik. Annak mondhatni egy társas változata. Nagyon genya is tud lenni. Van koop és fél koop módja is. A grafika nem nagy szám, de a hangulata szuper, átjön az izgalom. Tetszik, hogy programozással után történnek az akciók végrehajtásai. Előnye még, hogy gyorsan lejátszható egy parti.

Criala 
Room 25 (2013)

Room 25 (2013) társasjáték

A játék alapja a Kocka filmek és Stephen King: A menekülő ember c. történetének egyfajta ötvözete. Egy valóságshow résztvevői vagyunk, amiben ki kell jutnunk egy csapdákkal teli szobákból álló komplexumból.
Többféle játékmódot tartogat számunkra a szabálykönyv – ami rövid és könnyen értelmezhető –, játékos számokra leosztva. Van egy fős, több fős teljesen kooperatív és „áruljuk el a másikat, mert az buli” mód is. :DD
Nem egy agyon gondolkodós, nehéz játék, bár ezen lehet változtatni a komplexum összeállítása közben. Rengeteg múlik a szerencsén, hogy melyik szobában lyukadunk ki – amit előtte titokban megleshetünk egy akciónkkal, nehogy véglegesen ott maradjunk, esetleg darabokban, vagy sav által szétmaródva, vagy a pokol kénes tüzében felemésztődve. :D Szóval vannak itt csapda ötletek. :D
Hangulatában tényleg hozta ezt a „fuss és éld túl” élményt.


Hasonló játékok címkék alapján