Bűnügyi krónikák (2018)

társasjáték 14 12
Chronicles of Crime
Játékidő: 75 perc · Játékosok száma: 1–4

Érezted már azt, hogy egy krimi regény vagy épp a sorozat főszereplője csak azért se teszi meg a magától értetődő logikai következtetést? Szerinted lazán leköröznél egy Horatio Caine-t vagy akár magát Sherlock Holmes-t is?
Nos, végre eljött a lehetőség, hogy nagyban bizonyíts, mivel a… [tovább]

Videók

magyar

Képek 1

Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 21

Kívánságlistára tette 26


Kiemelt értékelések

Laura_Görög 
Bűnügyi krónikák (2018)

Bűnügyi krónikák (2018) társasjáték

Nagyon-nagyon tetszik, hogy behozza a kezünk meghosszabbítását, a telefont a játékba. Így igazán modern lesz a modern társasjáték. Szuperizgalmas nyomozáson vagyunk túl. Két fővel tökéletes játék. Alig várom, hogy a további küldetéseket is teljesítsem, akár egyedül is.
Nem írhatok több szuperséget, mert nem szeretnék spoilerezni, de aki teheti, próbálja ki!!!

ncsn87 
Bűnügyi krónikák (2018)

Bűnügyi krónikák (2018) társasjáték

Nagyon jó volt, baromira élveztem a nyomozást. Pikk-pakk beszippantott, észre sem vettük, mennyi idő eltelt. Nem könnyű egyáltalán, voltak pontok, amikor csak hümmögtünk, hogy vajon mi legyen a következő lépést, mi maradt ki.
Egy applikáció bevonása egy társasba szerintem zseniális ötlet. Körbe tudtam nézni a helyszínen, kikérdeztem a tanúkat, gyanúsítottakat, sok helyszínen jártam, kaptam segítséget. Iszonyat hangulatos játék, tényleg bele tudom élni magamat, mintha nyomozó lennék.
Egy hátránya van, hogy ugye kevés az ügy és ha már végig játszottad őket, nincs tovább. Gondolom lesznek kiegészítői, új ügyek, mivel a doboz insertjében már megvan előre a helyük.
Ne hagyjátok ki!

7 hozzászólás
Corpse_Demon 
Bűnügyi krónikák (2018)

Bűnügyi krónikák (2018) társasjáték

Nagyon megtetszett a nyomozós hangulat és, hogy applikációval működik, ez előtt soha nem találkoztam még hasonlóval. A bevezető/ ismertető játék nagyon tetszett utánna rögtön próbáltuk is a többit. Viszont a kezdeti lelkesedés idővel alábbhagyott. Már csak a Háttérhatalom 3 nyomozása van hátra de valahogy sosincs hozzá kedvem. Még gondolkodom megcsinálom-e vagy megy az eladó játékok közé.
Akik szeretik ezeket a típusú játékokat azoknak mindenképp megér egy próbát, én nem tudom próbálkozom-e hasonlóval. Max valamelyik Unlock részt próbálom majd ki valamikor.

Criala 
Bűnügyi krónikák (2018)

Bűnügyi krónikák (2018) társasjáték

A legjobban várt játék volt a még nem próbáltak közül és rendesen be is talált! Teljesen átjárt az izgalom, hogy időben le tudjuk zárni a nyomozást, nehogy baja essen a túsznak, lázasan agyaltam, hogy mi lehetett az, amit nem vettünk észre, vagy mit hagyhattunk ki… :D
És hogy ezt egy appal együtt kell játszani, mert úgy vizsgálódhatsz a helyszínen, illetve beszélhetsz személyekkel, vagy informálódhatsz a bizonyítékokkal kapcsolatban – az zseniális!
(Az okos telefon okos felhasználási módja ;D)
Némelyik feladat viszont sziven tudja ütni az embert.

sinnovea 
Bűnügyi krónikák (2018)

Bűnügyi krónikák (2018) társasjáték

Abszolút kedvencem lett a játék.
Az applikáció nagyon könnyen használható
A szemüveg hozzá csúcs :)

Morpheus 
Bűnügyi krónikák (2018)

Bűnügyi krónikák (2018) társasjáték

Érdekes volt, tetszett. Csak kevés a pálya, persze megbeszéltük, hogy ezt úgy kell, hogy megveszik négyen a játékot, ha minden pálya megvan, akkor továbbpasszolják a következő négyesfogatnak. :)

1 hozzászólás

Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján