The Sinking City (2019)

videójáték 18 1

Az 1920-as években, az Egyesült Államok keleti partján, Oakmont félig elmerült városát természetfeletti erők fenyegetik. Egy magánnyomozó vagy, aki az után nyomoz, hogy mi szállta meg a várost és mi fertőzi meg a lakosok elméjét… és a sajátodat is.

The Sinking City: Deluxe Edition

Alapjáték + DLC-k: PS5, Xbox Series X/S

2021

Videók

angol
Hirdetés

Most játszik vele 2

Kedvencelte 1

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

Blissenobiarella 
The Sinking City (2019)

The Sinking City (2019) videójáték

Nagyon nehéz pontszámot adni ennek a játéknak…. egyrészt az egyik első igazán igényes, modern Lovecraft művein alapuló játék, ami instant imádat. Másrészt sok szempontból látszik, hogy valódi odafigyeléssel készült: a hangulata remek, a sztori magával ragadó, és igazán jól sikerült benépesíteniük ezt az open world süllyedő várost érdekes karakterekkel. Beszippant.
Nagyon tetszik, hogy a játék jóformán semmit nem segít azzal kapcsolatban, hogy mégis mit kéne csinálni. Itt tényleg úgy kell nyomozni, hogy a játékos közben gondolkodik. Már a térképen való tájékozódás is kihívás, és A-ból B-be eljutni néha valódi agytornának érződött számomra.
DE! Ez akkor tud jól működni, ha cserébe a játékban minden tökéletesen működik. Annyi technikai problémával küzd, ami már szégyen kategória, különösen, ha arra gondolok, hogy megjelenése idején kifejezetten drágának találtam. (ezért vettem meg csak jóval később, valami akció során) A harc is csapnivaló, és ugyan nem központi eleme a játéknak, azért fontos, ha az ember életben szeretne maradni…. számtalan alkalommal esett át a karakterem a textúrákon, a csónak irányítása botrányos, és még rengeteg olyan bugot tapasztaltam, amit itt sorolhatnék.
Engem elveszített a folyamatos bugok és egyéb nagyon idegesítő gyengeségei miatt, és nem vittem végig. Pedig imádtam volna, és a történet is borzasztóan érdekelt. Sajnos nem valószínű, hogy valaha kapna egy jó remake-et… mindenesetre azt tényleg értékelem, hogy megmutatta, nagyjából miből kéne kiindulni, ha Lovecraft-videójátékot készítünk.


Hasonló játékok címkék alapján