Remember Me (2013)

videojáték 16 11

Neo-Párizs. 2084. Az emlékek már digitalizálhatóak, vehetőek, eladhatóak és cserélhetőek. A magánszfére utolsó maradékai félre lettek söpörve a 21. század elején robbanászerűen megnövekvő közösségi hálózatok fejlődése miatt.

Videók

Képek 1

Hirdetés

Most játszik vele 1

Kedvencelte 4

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

rhysciar 
Remember Me (2013)

Remember Me (2013) videojáték

Az alapötlete nagyon tetszett, és azonnal be is szippantott a története, de a kivitelezéssel voltak gondjaim. Néhol rohadt nehéz lett a játék, máskor hihetetlen könnyű, egy idő után viszont monotonná vált.

Altarus 
Remember Me (2013)

Remember Me (2013) videojáték

In medias res ez a játék rohadtul repetitív. Vannak benne jó elemek, de nagyrészt beat em up csak, ami a közel 10 órás végigjátszás alatt elég hamar unalomba fullad. A harcrendszer amúgy kísértetiesen hasonlít a Batman Arkham játékokban látott szisztémára, de közel sem olyan látványos, illetve szórakoztató. Hogy miért ajánlom mégis a játékot? Mert a sztorija és a világa roppant egyedivé teszi, főleg az utóbbi. A Remember Me Neo-Párizsa egyszerűen elképesztő (kár, hogy nem járhatjuk be szabadon), ráadásul sokat merít az orwelli disztópiákból, ami nálam külön jó pont. A sztoriról nem mesélnék, mert végig kell vinni és kész. Pottom összegekért belehet már szerezni és egy esélyt megérdemel a hibái ellenére is.


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján