Raiders of the North Sea (2015)

társasjáték 12 3
Játékidő: 70 perc · Játékosok száma: 2–4

A Raiders of the North Sea társasjáték a viking éra derekán játszódik. Viking harcosokként a játékosok célja, hogy gyanútlan települések kifosztásával lenyűgözzék a Törzsfőt. A játékosoknak csapatot kell toborozniuk és ellátmányt gyűjteniük, hogy északra utazva aranyat, vasat és állatokat… [tovább]

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Morn 
Raiders of the North Sea (2015)

Raiders of the North Sea (2015) társasjáték

Kétszer futottam bele a játékba, másodszorra sikerült végigjátszanom és megértenem, ráéreznem (az első hajnali 1 táján történt, és ennek a játéknak az álmosság nem túlságosan kedvez). Szörnyen lassan hömpölyög, kicsit vontatott is, mert több körön keresztül kell összeszenvedned az irtózatosan drága hajókhoz a dolgokat. No és persze ott vannak a többiek is, akik szívesen kicsesznek veled, hogy még jobban meglassítsák a dolgodat.
A kezdőjátékos körbemenetele és így a kártyák körbeadása nem rossz, de ha utolsó vagy, mindenképp szívsz, tehát vannak körök, amikor szinte semmit sem tudsz kezdeni magaddal. Persze szerencse függő is, mert kezdőjátékosként is volt, hogy alig tudtam valamit csinálni.
Ami nagyon tetszik benne, az a piac. Jól oldották meg, hogy a kártyapakli hátulja adja meg a termékek számát és ez folyton változik.
Nem lett kedvenc, mivel túlságosan lassú. A család többi tagjával is megismerkedem majd, ha sikerül.


Folytatása

Explorers of the North Sea (2016) társasjáték

Összehasonlítás

North Sea


Hasonló játékok címkék alapján