Doom (2016)

videojáték 20

A nemzetek egyesült űrkutatási intézete, a Union Aerospace Corporation tudományos céllal alakult. Megismerni a Marsot, kutatni a történelmét, és hasznosítva az ott szerzett ismereteket, jobbá tenni az emberiség jövőjét. Mindez viszont történelem csupán. A UAC neve mára egyet jelent az emberiség… [tovább]

Hirdetés

Most játszik vele 6

Kedvencelte 8

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Altarus 
Doom (2016)

Doom (2016) videojáték

Az FPS-ek egyik nagy öregje visszatért. Mit visszatért? Visszarobbant, de olyan erővel, hogy hozzá képest egy cárbomba csak egy kis petárdának tűnik. Nem akarja megváltani a világot, de még a műfajt sem, csak szórakoztatni akar a brutális, pörgős játékmenetével és az ütős soundtrackjével. Nem nagyon tudok belekötni a játékba, maximum csak annyit tudok negatívumként felhozni, hogy egyesek számára talán túl hamar monotonná válik a démonmészárlás. De ha csak egy kis munka utáni feszültséglevezetésre vágysz, akkor a Doom az egyik legtökéletesebb választás eme célra.

csokidani 
Doom (2016)

Doom (2016) videojáték

A látványvilág 10 pontos, de azt egy idő után untam hogy kicsit mész majd nagy harc, kicsit mész megint majd nagy harc… Ettől kiszámítható és vontatott lett, az előző Doom-ban jóval több feszültség volt.

Master_Miller 
Doom (2016)

Doom (2016) videojáték

Ez baromi király volt :D Pörgött, élvezetes volt, meglepően hosszú és a secretek keresgélése és a challengek teljesítése olyan szinten feldobta a játékmenetet, hogy már csak emiatt a kettő miatt megéri felpontozni. A történet, bár felületesre van véve, mégis kidolgozott, de nem kell vicseri mélységekre számítani azért, pont elég volt.
A challengek kreatívak, színesítik a játékmenetet, a secretek pedig szintén, felfedezésre ösztönöznek, és belecsempésznek egy kis platformingot. Becsukott szemmel veszem a következő részt.
A bethesda pedig bemutatta, hogy nem csak bughalmazokat tud kiadni :D (bár a trófeák azért be tudnak akadni)


Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján