Puerto Rico (2002)

társasjáték 12 10
Játékidő: 120 perc · Játékosok száma: 2–5

A játékosok Puerto Rico szigetének telepeseiként próbálnak boldogulni a termékeny vidéken. Értékes helyi termékeket állítanak elő, új épületeket húznak fel, okosan befektetve a pénzüket és a rendelkezésükre álló munkásaikat, és nem utolsó sorban arról is gondoskodniuk kell, hogy jókor legyenek… [tovább]

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Princze 
Puerto Rico (2002)

Puerto Rico (2002) társasjáték

15 éves játék, és a BGG-n még mindig 11. a sorban. Ez sok mindent elárul. Összetett, és az utolsó pillanatig izgalmas, ugyanakkor relatíve könnyű elmagyarázni és megérteni a szabályokat! Építős, kereskedős, munkás lehelyezős, szerepválasztós, kitolós stb. Kipróbáltuk, és meglepő mód ketten is egész jó, de 4-5 fővel az igazi.

2 hozzászólás
Paszternákné_Tóth_Júlia 
Puerto Rico (2002)

Puerto Rico (2002) társasjáték

Nagyon vontatottnak éreztem. A férjrm egyenesen utálta, a 10,5 éves lányunk csak nem értette, így mindig mondani kellett, hogy mit csináljon.
Én elépítkezek, de tényleg, de kicsit úgy tűnt, mintha sokat akarna ez a játék, de ezáltal kevés élményt ad. Ráadásul irgalmatlanul sokáig is tart.
Fogok neki második esélyt adni, a lányom is talán, a férjem kizárt.

Morn 
Puerto Rico (2002)

Puerto Rico (2002) társasjáték

Alapvetően nem lenne egy rossz játék, de nekem már nagyon elnyújtott volt. Lehet, mert először játszottunk, túl sokat gondolkodtunk, nem tudom. De már nagyon vártam, hogy végre vége legyen. Amúgy nincs vele semmi gond, csak hosszú volt 5 fősen.

4 hozzászólás

Ha tetszett, játssz ezzel is


Hasonló játékok címkék alapján