Parks (2019)

társasjáték 10 16
Játékidő: 30 perc · Játékosok száma: 1–5

A Parks az Amerikai Egyesült Államok nemzeti parkjait népszerűsítő játék. A játékban minden játékos kap 2 túrázót, akikkel a 4 évszakon keresztül különböző ösvényeken barangolhatnak. Ezeken az utakon különféle cselekvéseket hajthatnak végre és emlékeket gyűjthetnek a meglátogatott helyekről.… [tovább]

Videók

angol
magyar
magyar

Képek 8

Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 16


Kiemelt értékelések

ncsn87 
Parks (2019)

Parks (2019) társasjáték

Csodaszép és okos játék. ♥ Féltem, hogy a külcsín lesz az elsődleges, de ez meg lett cáfolva. Nem is túl bonyolult persze, ez egy könnyed euro, közben baromi tematikus. Szerintem átjön, hogy túrázunk és parkokat látogatunk meg, miközben képeket készítünk, tűzet oltunk, van kulacsunk, amit megtöltünk és az egyedi képességet ad. Vannak még egyedi célok is, amik elég nehezek. Ketten játszanám főleg, mert többen eléggé be lehet szorulni. És ha még nem mondtam volna, gyönyörű, teljesen kikapcsolnak azok a csodálatos képek. *.* Szóval be is szerzem. :)

Egyszemélyes mód:
Imádom a solo verziót is. ♥ Nem könnyű a Vadőrök ellen. Nagyon kell figyelni, mik lehetnek a lépéseik, hogy ne tegyenek keresztbe és jól jöjjünk ki belőle. Nem egyszer szívtam a fogamat az előzőben, hogy csomó jó parkot eldobtak. A nyomukban kell maradni.

Willow 
Parks (2019)

Parks (2019) társasjáték

Legelsőnek amit észrevettem, hogy mennyire gyönyörűen ki van dolgozva a belseje a doboznak. A park kártyák csodásak, a stílusuk sem ugyanolyan. A túrázok szinei is nagyon tetszenek. A játékszabály nem bonyolult, inkább csak sok mindenre kell figyelni. Rengeteg lehetőség van, nekem nagyon tetszik, hogy minden évszak végén bővíteni kell a túraútvonalat. Az egyszemélyes módja is izgalmas, viszont nekem jobban tetszett, amikor többen játszottunk.

Laura_Görög 
Parks (2019)

Parks (2019) társasjáték

Gyönyörű játék. Jó vele játszani, viszont 2-en a legjobb. 3 fő már nagyon akadályozza egymást (ami engem pl nem zavar, de van, akit igen). Szupertematikus. Tetszik, hogy nem az általános szineket használja a bábukhoz, valamint, hogy a túra-párosok eltérő neműek (fiú-lány, lány-lány, fiú-fiú, stb), hiszen kirándulni nemcsak romantikuspárosan járunk. A grafikáról nem tudok eleget írni, egyszerűen fantasztikus.

Morn 
Parks (2019)

Parks (2019) társasjáték

Ez egy igazi zen játék! Nem kell tőle túl sokat várni, de mégis a maga könnyedségében jó. Valószínűleg ks verzióval játszottunk, mert fajelölők voltak, fa állatkák, kis fa túrázók, mindenféle jó, no és a kártyák! Elképesztően gyönyörűek, sőt, maga az egész játék nagyon szemrevaló!
Kis stratégiai játék, a túrázóiddal mész előre, gyűjtöd az alapanyagokat, amikért cserébe parkokat „vásárolsz”, azaz látogathatsz meg, de te egyedül. Készíthetsz képeket az eléd táruló csodákról. Vehetsz különböző utazási segédeszközöket, amik megkönnyítik az utadat. Viszont egy helyen csak egy utazó tartózkodhat, így ha nem akarod eloltani a tábortüzedet, hogy ne vegyenek észre, akkor jobb, ha másik helyet választasz és más nyersanyagot gyűjtesz!
Öten voltunk, így egy nagyon alap módot (azt hiszem) sem sikerült végig játszanunk, de nagyon tetszett nekünk a játék, bár persze én hoztam a szokott formámat, és az extra szép rókás parkra mentem rá.
Szeretnék még játszani vele, lehetőleg ezúttal végig. Az tuti, hogy ennél nincs egymásnak esés, hiába versengős, pont értékelős a játék, mivel annyira kis nyugodt, könnyed, gyönyörű játék, hogy csak na.


Hasonló játékok címkék alapján